• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Hallmattor

Att hitta en snygg hallmatta kan vara en utmaning. Hallmattor kan naturligtvis ha flera former men det de allra flesta söker en lång avlång matta som hallmatta och det är främst det vi placerat under den här avdelningen. Trendcarpets hallmattor, som bland annat är orientmattor, designade ullmattor eller bomullsmattor, är vackra, trendiga och kvalitetsäkrade.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Hallmattor i kelim.

Kelimmattor är en typ av mattor som vävs i stora delar av Orienten och syftar på en speciell vävteknik som är lite svår att beskriva för den som inte är bekant med vävning. Förenklat innebär det att mönster uppstår genom att de trådar som går längs bredden vänder när det är dags att skifta färg. Detta ger kelimmattorna en särprägel, som ytterligare förstärks av att de flesta av våra hallmattor är afghanska och många använder sig av den säregna och vackra röda färg som är karaktäristisk för landet.

Köp hallmatta med snabb leverans och fri frakt.

Men du kommer också att hitta kelimmattor från andra länder, och mattor som använder sig av andra vävtekniker. Gemensamt för dem är att de passar väldigt bra som hallmattor, och att deras orientaliska utseende gör att de markant skiljer sig från västerländska sådana. Du kommer också att upptäcka att vi har hallmattor i flera olika storlekar och prisklasser, från de lite billigare men fortfarande spännande, till de som verkligen visar att man bryr sig om sina gästers fötter. Med en av våra hallmattor finns det risk att gäster och bekanta går in i saker och ting när de går på dem, helt enkelt för att de inte kan slita blicken från dem.

När du bestämmer dig för att det är våra hallmattor du ska ha så kan du räkna med en snabb och gratis leverans, samt 14 dagars returrätt och fri retur.

Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski