• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Mattor 300x400 cm.

Här har vi samlat stora, vackra mattor i storlek 300x400 cm. Det här är en storlek som moderna mattor sällan tillverkades i förut men i takt med att efterfrågan stadigt ökat så görs fler modeller i den här imponerande storleken. Sedan länge är det en betydligt vanligare storlek med 300x400 cm bland de orientaliska mattorna från Iran, Afghanistan, Pakistan, Turkiet med flera.

Mattor i större storlek kräver sin plats, men eftersom våra hem blir allt rymligare med öppna ytor finns det idag plats för en extra stor matta i de flesta hem. Och väl på plats förändrar den ett helt rum på ett sensationellt sätt. Tänk så vackert att fylla ut vardagsrummet, sovrummet eller kanske uteplatsen med en riktigt stor matta som omfamnar möblerna.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Moderna mattor 300x400 cm.

Mattor att rekommendera i 300x400 cm är bland annat de röda kelimmattorna från Afghanistan. Fantastiska vegetabiliska färger med den klassiska kelmivävningen, det trappliknande mönsteret. Nyheter bland 300x400-mattor är de vackra bomullsmattorna bomullsmattorna Marina i fiskbensmönster, bomullsmattan Chania i fyra färger, med sitt trendiga kvadratmönster. Här finns naturligtvis den storsäljande viskosmattan Jodphur i flera olika klara färger. Även de enfärgade Silje-mattorna i 300x400 kan klart rekommenderas.

Alla mattor 300x400 cm skickas med fri frakt & fri retur.

Alla mattor på Trendcarpet skickas med fri frakt och fri retur och det gäller naturligtvis också våra mattor i 300x400-kategorin. Att tänka på före beställning är att mäta området där ni önskar att placera mattan. Ibland är det lätt hänt att uppskatta fel, därför är det alltid att rekommendera att man tar fram måttbandet eller tumstocken och mäter, speciellt om man planerar att beställa en stor matta som 300x400. Du beställer enkelt och tryggt din matta med antingen faktura, kort eller banköverföring och har öppet köp i 14 dagar på din order.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski