• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Beige mattor

En beige matta passar lätt in i den övriga inredningen. Beige mattor är eleganta och stilrena - mattor i beige finns i en mängd olika stilar och utföranden, där det går att hitta något som passar i de flesta hem. Spana gärna in våra beige mattor i Trendcarpet Art Line. Här finns moderna beige mattor eller en beige matta inspirerad från de orientaliska mönstren i en härlig mix av kvalitet och prisvärdhet.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Beige mattor för olika rum.

Beige mattor förekommer i alla upptänkliga material och stilar – från enkla enfärgade plastmattor till fina turkiska eller afghanska kelimmattor. För den som behöver en matta till exempelvis vardagsrummet så finns det garanterat en matta som går i beige som passar in – oavsett vilken som är just din stil. Nästan oavsett behov och krav så kan du hitta mattor i beige som passar just dig - det är snyggt för inredningen utan att dra extrem uppmärksamhet till sig.

Beige matta från Sverige, Turkiet, orienten.

Många av våra beige mattor är tillverkade av svenska företag, svenska kvalitetsföretag som kan det där med mattor utan och innan. Kombinera den enkelhet och stilrenhet som beige kan representera med den klassiska skandinaviska designen hos Horredsmattan och resultatet är en matta av hög internationell klass. Köper du dessutom din nya beige matta från oss bjuder vi på frakten, samtidigt som du får 14 dagars öppet köp med fri retur. Det är bara att vraka och välja och när du väl bestämt dig kan du räkna med en snabb leverans!

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski