• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Beige mattor

Med en beige matta skapar du ett varmt och elegant hem som tilltalar de flesta. Många väljer en beige matta just för att den stilrena färgen lyckas att båda kombinera naturligt, lyxigt och neutralt på samma gång. Vare sig ens personliga stil är bohemisk, minimalistisk eller lyxig blir en matta i beige lätt att placera och använda för att förhöja inredningen med. När du vill köpa en beige matta online är Trendcarpet det rätta stället. Vi har ett rejält utbud av beige mattor i alla material, former, mönster och stilar. Självklart finner du också varje nyans av beige på skalan så att din beige matta blir precis som du önskar.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Upptäck fler kategorier

RÖD MATTA - BEIGE | BEIGE MATTA 200 X 300BEIGE MATTA - VITBEIGE MATTA - KORT LUGGBARNMATTA - BEIGEVISKOSMATTA - BEIGEBRUN MATTA - BEIGEBEIGE MATTA - MÖNSTERBEIGE MATTA - RUNDBEIGE MATTA - GRÅBEIGE MATTA - STORBEIGE MATTA - CREMEBEIGE MATTA - BRUNUTOMHUSMATTA - BEIGEBEIGE MATTA - LÅNG LUGGBEIGE MATTA - GULDBEIGE MATTA - SVARTGRÅ MATTA - BEIGEBEIGE MATTA 140X200RUND MATTA - BEIGERYAMATTA - BEIGEVARDAGSRUMSMATTA - BEIGEGRÖN MATTA - BEIGEBEIGE MATTA 160X230BEIGE MATTA - VINTAGEBEIGE MATTA - GRÖNBEIGE MATTA - BLÅULLMATTA - BEIGE 

Beige mattor i olika material

Eftersom färgen beige finns naturligt kan alla mattor tillverkas i beige. Dock får beiga mattor i olika material helt skiftande upplevelse, tålighet, lyster och utseende. Därför är det såklart viktigt att välja en beige matta i ett material som passar ditt hem och som motsvarar dina krav och önskemål. Väljer du en beige matta i viskos får du till exempel en matta med mycket lyster men som inte tål vatten särskilt bra – väljer du istället en beige matta i jute får du en slitstark matta som tål det mesta, men lystern och mjukheten försvinner.

Så håller du beige mattor rena och fina

Den ljusa färgen i en beige matta gör att många är rädda att det ska bli för stort orosmoment när det kommer till städning. Men det behöver inte krävas så mycket mer av din städning om du anpassar din beige matta efter ditt hem. Välj rum, placering och material så att du har bästa möjliga förutsättning att hålla din matta fräsch längre. Dammsug alla mattor oavsett färg ofta, för att på så sätt hålla bort damm som på sikt kan leda till ingrodd smuts. Placera inte en ljusbeige matta i ett ömtåligt material i till exempel hallen, köket eller barnrummet eftersom detta är platser med ökat slitage och risker för fläckar. Varje enskilt material har sina unika skötselråd som du bör beakta när du väljer mellan olika beige mattor.

Visst kan man ha en ljusbeige matta när man har barn och husdjur

Det är en vanligt förekommande myt att de med barn och husdjur inte kan ha en matta i ljusbeige hemma. Självklart stämmer inte detta eftersom det framförallt handlar om vilket material på sin beige matta man väljer. En flatvävd, beige matta i ull är till exempel naturligt smutsavvisande, och sådant som spills är lätt att torka upp eftersom det till en början lägger sig uppe på materialet. Det finns flera lättskötta material som är mer lämpliga för den som vill ha en beige matta trots ökad risk för olyckor. Lite mer känsliga mattor i beige kan istället läggas i förslagsvis de vuxnas sovrum eller andra rum där barnen och husdjuren inte spenderar merparten av sin dag. Välj också med fördel en melerad beige matta eller en beige matta med mönster. Då blir eventuella fläckar inte lika synliga.

Så inreder du med en matta i beige

Du kan lägga en beige matta exakt var som helst i ditt hem – allt handlar om materialvalet. En beige matta i jute är extremt tålig och kan i princip ligga var som helst. Välj därför att inreda med en matta i beige där du tycker att det är snyggt och anpassa formen, stilen och materialet efter rummet.

  • Sovrummet – Med en mjuk och fluffig matta i beige gör du sovrummet ombonat och mysigt. I det här rummet kan du välja vilket material du vill.
  • TV-/vardagsrummet – Genom att välja en beige matta med lugg i olika längder kan du skapa en lyxig och mjuk yta som förstärker komfortnivån i rummet.
  • Balkongen/altanen – Kanske oväntat att lägga en beige matta på balkongen men med rätt material ger det en lyxig känsla av semester.
  • Där du önskar – hur vill du inreda med en beige matta? I vårt sortiment finner du en beige matta för varje användningsområde.
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski