Kelimkuddar

Trendcarpet har ett av Europas största sortiment av kelimkuddar. Alla kelimkuddar härstammar från Turkiet, där bitar från vintage-mattor tas tillvara på och sys ihop till fantastiska kuddfodral. En kelimkudde från Turkiet präglas av mattornas härifrån säregna och spektakulära mönster och färger. Du kanske är intresserad i att se fler av våra kuddfodral?

Färg
Kuddfodral
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Kelimkuddar i olika storlekar.

En kelimkudde är unik, det finns inte två i sitt slag och att sätta ihop några unika kelimkuddar i soffan ger en härlig kick till heminredningen. De flesta kelimkuddar görs i form av kuddfodral 40 x 40 cm upp till 60 x 60 cm. Ju större kuddfodral desto större kvadratmeterpris då en större kudde kräver en oproportioneligt större del av en kelimmatta än en mindre kudde gör.

Alla kelimkuddar skickas direkt.

Alla kelimkuddar finns på vårt lager och skickas samma dag om ordern kommer in före klockan 14, annars nästa dag. Precis som med alla andra unika produkter på Trendcarpet, så som kohud eller en Beni Ourain och många fler, fotograferar vi alla kuddfodral så att du som kund vet exakt hur den kelimkudde du beställer kommer att se ut när du mottar den.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)