Gråa gardiner

Grå gardiner är en av de mest populära färgvalen när det kommer till heminredning. De passar in i många olika inredningsstilar, och är dessutom enkel att matcha med andra färger och mönster.

Gråa toner har en känsla av lugn och harmoni, vilket gör dem perfekta för att skapa en avslappnad och avkopplande atmosfär i ditt hem. Samtidigt har gråa gardiner en elegant och sofistikerad känsla, vilket gör att de ser bra ut i både formella och informella rum.

Om du vill ha en mörkare och mer dramatisk känsla i rummet är mörkgråa gardiner ett bra val. Detta kommer att skapa en kraftfull och elegant bakgrund. Och är idealiska för att framhäva ljusa och fräscha detaljer i rummet. Mörkgråa gardiner är också en bra match för rum med högt i tak, eftersom de ger illusionen av att rummet är högre än det är.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Gardiner Ljusgrå

Ljusgråa gardiner är ett annan populärt färgval, som skapar en ljus känsla i rummet. De är idealiska för mindre rum, eftersom de hjälper till att få rummet att kännas större och luftigare. Ljusgråa gardiner är också en bra match för rum med lågt i tak, eftersom de hjälper till att få rummet att kännas större ut än vad det är.

De ljusgråa tonerna skapar också en avslappnad och avkopplande atmosfär i rummet. De har en känsla av lugn och harmoni, vilket gör dem till en bra bakgrund för andra färger och mönster. Ljusgråa gardiner är dessutom lätta att matcha med andra färger och mönster, så du kan enkelt skapa en unik och personlig inredning.

Oavsett om du väljer mörkgrått eller ljusgrått så är det gråa en versatil och stilfull inredningsdetalj som passar in i många olika inredningsstilar. Så välj den nyans som passar bäst i ditt hem och njut av en avslappnad och sofistikerad atmosfär. Gardiner grå är en inredningsdetalj som aldrig går ur stil och som alltid kommer att göra ditt hem mer inbjudande och bekvämt.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)