• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Svarta mattor

I den här kategorin har vi samlat alla svarta mattor som finns på Trendcarpet. Här finns ett par hel-svarta, enfärgat svarta mattor, men de flesta har något mönster, men där ändå helhetskänslan är att mattan är svart. Bland de enfärgade hittar vi de omtyckta handvävda bomulls-mattorna Silje och Slite. Vi har även mattan Natural i det så trendiga materialet hampa, samt den underbara svarta mattan i viskos - Piazzo. Bland de mönstrade svarta mattorna sticker Maronia, Cameo och London Square ut bland de mest sålda i den här kategorin.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Snabba leveranser på svarta mattor.

Om du lägger din order före klockan 14 på vardagar skickas din svarta matta samma dag. Ordrar som placeras efter klockan 14 skickas dagen efter och alla beställningar som inkommer lördag och söndag skickas ut från Trendcarpet på måndagen efter. Alla beställningar skickas med gratis frakt, så väl till dig som kund och - om så skulle behövas - om du som kund behöver skicka en matta i retur. Du beställer också enkelt mot faktura om du önskar att först motta din matta/mattor innan du betalar.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski