• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Viskosmatta - Handgjorda viskosmattor i lyx-kvalitet.

Viskosmattor har på senare tid seglat upp att bli det absolut hetaste i svenska vardagsrum. Och det är verkligen en fantastisk matta. En viskosmatta har en lyster och en otroligt genomarbetad aura och ger en gedigen, exklusiv och lyxig känsla. Trendcarpet är på plats på de stora mattmässorna i och utanför Delhi i Indien. Vi besöker, kvalitetsäkrar och köper hem viskosmattor helt utan mellanhänder till marknadens bästa priser.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Vad är en viskosmatta?

Viskos är en fiber som framställs av bomull eller cellulosa. Trots att viskos framställs genom naturprodukter kallas det för ett konstfiber. Förr i tiden kallades viskos för konstsilke. Det under en tid då silke var hårdvaluta och efterfrågat världen över. Fransmannen Hilaire de Chardonnet uppfann då viskos, som hade samma yta och fall som silke, men var betydligt billigare att framställa.

Din viskosmatta skickas direkt.

Alla viskosmattor som du ser på Trendcarpet.se finns på lager och skickas samma dag om beställningen läggs före klockan 14 (annars dagen efter). Köper du en viskosmatta i grå, svart, vit eller annan färg gör du det tryggt, med fri frakt och fri retur.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski