Svart-vita mattor

I den här kategorin har vi samlat alla svart-vita mattor som finns på Trendcarpet. Färgkombinationen svart-vit på en matta är extremt populärt och i den här kategorin hittar vi också några av Trendcarpets mest populära mattor. Som till exempel de stentvättade bomulls-mattorna Marrakech och Rabat, den handvävda Slite-mattan eller de exklusiva ullmattorna Shiraz och Apollonia. Här finns en svart-vit matta för alla smaker. Svart-vita mattor har också den stora fördelen att passa in i alla miljöer i en heminredning, väldigt enkla och snygga att placera där man vill.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Upptäck fler kategorier

SVART-VIT MATTA 160X230 | SVART-VIT MATTA - VARDAGSRUMSVART-VIT MATTA - MÖNSTERUTOMHUSMATTA - SVART-VITRUND MATTA - SVART-VITSVART-VIT MATTA - RANDIGSVART-VIT MATTA - VARDAGSRUMSVART-VIT MATTA - GRÅRUND MATTA - SVART-VIT 

Fri frakt och fri retur på alla svart-vita mattor.

Hos Trendcarpet handlar man tryggt och säkert med gratis frakt och gratis returfrakt. Skulle oturen vara framme och att mattan av en eller annan anledning inte passar så är det alltså ingen fara på taket - Trendcarpet står för alla fraktkostnader. Om du föredrar att först få hem din svart-vita matta innan du betalar väljer du enkelt faktura som betalalternativ  i kassan.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)