Sammetskuddar

Piffa upp soffan med våra stilfulla prydnadskuddar i sammet! Sammetskudden syns i mångas hem och är den mest eftertraktade och trendiga kudden just nu – och vi förstår varför. Sammet materialet skriker lyx, det finns inget annat tyg som ger samma känslan av magnifikt. Det lite tyngre, tjockare materialet ger känslan av kvalitet och lyx. Den lyxiga känslan som materialet ger är något varje hem förtjänar. Fodralen finns i flera populära färger för dig att välja mellan och alla är precis lika eleganta. Vilken färg passar ditt hem bäst? Köp gärna tre stycken sammetskuddar och betala bara för två av dem.

Färg
Kuddfodral
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

KUDDFODRAL I ÄKTA SAMMET.

Trendcarpet levererar alla sammetskuddar utan innerkudde, det vill säga som ett kuddfodral i sammet i 45x45 cm. Vill man ha en lite lösare och inte så fylld kudde väljer man en 40x40 cm-kudde och önskar man att kudden skall vara fyllig och stor så fungerar en 50x50-innerkudde utmärkt.

Tänk dig att du köper tre stycken kuddfodral, du väljer en färg du skall gå efter. T.ex. vit. Du köper en helt enfärgad, en annan med ett fint motiv på sig som ger lite kontras. Och den tredje du köper är en med lite mönster på sig. Kanske lite svart på det stora vita. Nu vill jag att du föreställer dig hur du hade kunnat inreda med dessa tre kombinationer för att skapa en unik inredning som är snygg som inte många andra tänkt på. Tanken med att köpa flera olika är att det blir mysigare med lite mer kuddar men också för att skapa olika kontraster i rummet. Samt att kombinationen oftast blir snygg om du hittar tre stycken som passar varandra. Testa att köpa några för att se hur det livar upp stämningen i rummet. Få en känsla av kvalitet.

ALLA SAMMETSKUDDAR SKICKAS OMGÅENDE EFTER BESTÄLLNING.

Alla sammetskuddar finns på lager och om en beställning läggs före klockan 14 skickar vi kuddfodralen samma dag, annars dagen efter. Ni kan tryggt välja faktura, kort eller banköverföring som betalsätt. Alla beställningar av sammetskuddar skickas till ert närmaste Schenker-ombud (närmaste ICA, närmaste tobakshandel etc), där ni enkelt kan hämta ut paketet när ni har möjlighet.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)