• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Turkos matta

Turkos matta hittar du i den här kategorin. En turkos matta är ett härligt val, var du än placerar den i ditt hem. Det finns många bilder att inspireras av på Internet på stora härliga maffiga imponerande turkosa mattor som förgyller ett helt vardagsrum. Det går inte att förneka att turkos är en djärv färg på en matta, desto mer kittlar det ju att välja en, eller hur? Den helfärgade turkosa och underbara viskos-mattan Piazzo? Ullmattan Marseille? Eller de stentvättade bomulls-mattorna Bastia och Colmar?

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Inredning av turkosa mattor

Denna typ av matta är väldigt unik. Färgen utstrålar nästan en känsla av smaragd. Den ger liv till allt annat i rummet medans den har ett utseende som är friskt och snyggt. Du hittar mattor som har kort lugg, lång lugg och som är runda, raka och unika. Du hittar också tryckta med mönster samt enfärgade typer hos oss. Försök att kombinera några av dessa mattor och se vad du kan skapa för fint. Tryck dig gärna in för att se lite inredningstips för de olika modellerna. Kolla vilken nyans av turkosa som hade passat med dina färger. Beroende på vilken kombination du väljer kan det skapa två intryck. Ett som är fint och behagligt. Men du kan också få det motsatta, kylig och skarp. Kombinera ihop med vit färg och detta kommer skapa något magiskt. Eller varför inte med svart för att få en sådan fin kontrast som bara få har i sitt hem. De turkosa mattorna fungerar som bäst i sovrummet, vardagsrummet och det tredje rummet är det rum där du kan skapa en fin helhetsbild med hjälp av denna typ. Varför inte ha den i ett badrum som ser är ljust och vitt, för att få in en fin kontrast av ljusblått. Eller varför inte köra med den i ett rum med grå inredning.

TURKOS MATTA SKICKAS MED FRI FRAKT & RETUR.

Alla mattor skickas med fri frakt och fri retur hos Trendcarpet, det gäller självklart även de turkosa mattorna. Välj tryggt betalsätt mellan kort, Internetbank eller faktura. Alla ordrar som placeras före kl 14 skickas samma dag och leveranstiden inom Sverige är 1-2 dagar. Du hittar också vissa certifikat på olika mattor som vi har, som står för att materialen som används har testats och är bra för naturen och människor. Du hittar också att en del av våra mattor är gjorda på polyester, dessa är väldigt tåliga eftersom det är en fiber med slutna celler. Detta gör att fläckar aldrig får fäste samt mattorna som är gjorde på detta håller längre.

UPPTÄCK FLER KATEGORIER

BLÅ MATTA - TURKOS | RUND MATTA - TURKOS | TURKOS MATTA - VINTAGE | RYAMATTA - TURKOS | TURKOS MATTA - VIT 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU