GARDINER

Gardinen ska vara det lilla extra i ditt hem, det där som gör att det känns ombonat och personligt. Hos oss hittar du olika varianter som kan passa i ditt hem. Med hjälp av dessa kan du tillföra färg till rummet eller kanske använda de som en rumsavdelare? Det är ett lätt sätt att förnya ditt hem och här hittar du allt från gardiner i mörkläggning, spets, modern linne vidare till tunga sammet. Vårat utbud täcker många olika kategorier så att du kan hitta gardiner som passar i en mängd olika inredningar.

Vi är otroligt glada över att ha breddat vårt sortiment till fler typer av inredningsdetaljer. Och precis som med vårt övriga sortiment så utökar vi det konstant, så du kan med fördel kika in med jämna mellanrum för att hitta nyheter och inspiration i framtiden.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Gardin

Här väljer du utefter din smak. Vi har billiga gardiner online, både för stora fönster men också för den typ av gardin som kan släppa in ljuset.

Är du inte nöjd med dem du har nu varför väljer du då inte att byta designs till höst. När du vill köpa gardiner har vi som sagt flera olika sorter. Vi har skira gardiner men också tjockare gardiner är ett enkelt alternativ.

Du hittar garanterat något som passar hemma hos just dig. Är du ute efter tjockare och mönstrade eller breda och tunna? Då har du hittat rätt.

Du kan också försöka att kombinera färger som du gillar med det du redan har i hemmet i ditt rum. Du kanske kör grått med ett vitt rum. Eller svart med grått rum. Vad du än bestämmer dig för att göra så tycker vi att du skall experimentera tills du hittar din favorit.

Vardagsrummet är kanske det rum i hemmet vi presenterar oftast för andra, och är ingen liten del i att skapa känslan av hemtrevnad där. Ljusa, enfärgade nya gardiner hjälper dig skapa ett mer stilrent rum, medan mönstrade eller mörkare långa gardiner kan få rummet att kännas lite mysigare, vad du än är ute efter kan du hitta det här. Vad du än bestämmer dig för att välja så kom ihåg att denna typ av inredning kan göra en väldigt stor skillnad när det kommer till hur ditt hem presenteras.

Du kan gå på en grön färg för att skapa känslan av natur och uppfriskande. Eller vitt för att det kanske är lite mer lyxigt.

Eller varför inte en svart för att skapa lite mer spänning i rummet. Det finns flera olika sätt att styla ditt kök, vardagsrum eller också sovrum. Hitta det som passar dig och de olika färger du gillar att ha i hemmet.

Att välja rätt gardin till vardagsrummet kan göra en stor skillnad i hur rummet upplevs. Mönster och färger är viktiga faktorer att ta hänsyn till när du väljer. Om du redan har mönstrade möbler eller kuddar i rummet kan det vara bra att välja en enfärgad gardin för att undvika en rörig känsla. Om du vill ha mönstrad gardiner som passar är det viktigt att välja rätt längd för att de ska hänga snyggt.

Om du väljer en utemönstrad gardin är det också viktigt att tänka på att gardinen ska kunna stänga helt för att ge optimalt skydd och integritet. Ta dig tid att välja rätt gardiner så kan de verkligen göra en stor skillnad i ditt vardagsrum.

Vi är stolta över att ha breddat vårt sortiment till fler typer av inredningsdetaljer och fortsätter att utöka det konstant. Så om du vill hitta nya gardiner eller inspiration för att förnya ditt hem kan du besöka oss med jämna mellanrum.

När det gäller att välja gardiner är det viktigt att tänka på din egen smak och behov. Vi har billiga gardiner online som passar både för stora fönster och de som släpper in ljuset. Oavsett om du vill ha skira eller tjockare gardiner så finns det något för alla.

Du kan också experimentera med olika färger och stilar för att hitta din favorit. Kanske vill du ha ljusa enfärgade gardiner för ett stilrent rum, eller mörkare mönstrade gardiner för att stänga ute ljus och för en mysigare känsla. Vardagsrummet är ofta det rum som presenteras för andra och kan göra stor skillnad i hur det upplevs.

När du väljer mellan modeller är det också viktigt att tänka på mönster och färger. Om du har mönstrade möbler eller kuddar i rummet kan det vara bättre att välja en enfärgad gardin för att undvika en rörig känsla. Om du vill ha mönstrade gardiner är det viktigt att välja rätt längd för att de ska hänga snyggt.

Vi har också olika kategorier som mörkläggningsgardiner, sammetsgardiner, linnegardiner och spetsgardiner, så du kan hitta precis vad du letar efter. Om du vill ha en utemönstrad, är det viktigt att tänka på att gardinen ska kunna stänga helt för optimalt skydd och integritet.

Sammanfattningsvis kan dessa göra stor skillnad i heminredning och skapa en känsla av hemtrevnad. Hos oss hittar du ett brett utbud som täcker många olika kategorier och stilar, så du kan hitta det som passar perfekt i din inredning.

Fler kategorier

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)