• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Matta 200x300 cm? Här är Sveriges största utbud.

En matta i 200x300 cm har kommit att mer och mer ta över som den populäraste storleken som vardagsrumsmatta. En matta i 200x300 cm ramar in ett rum med en normalstor soffa och tv-bänk på ett vackert vis. Mattor i 200x300 cm finns det minst sagt gott om, då det med tanke på storlekens popularitet är en längd och bredd som alla modeller tillverkas i och som dessutom finns väl representerat bland kelimmattor och andra orientaliska mattor.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Snygga mattor i 200x300 cm.

Det här är en varugrupp som innehåller väldigt många snygga mattor. Ska vi rekommendera att titta närmare på några mattor så varför inte våra Beni Ourain-mattor. Kända för sin vita ull och jättekände korsmönster i svart färg. Andra fantastiska mattor är våra ullmattor eller viskosmattor i den här storlekskategorin, mattor 200x300 cm. En ny kategori på Trendcarpet är den trendiga sisalmattan, som tillsammans med de andra naturmattorna hampamattor och jutemattor, har exploderat i popularitet. Också dessa mattor finns rikligt representerat i den här kategorin.

Alla mattor 200x300 skickas omgående.

Förutom sisalmattor så finns alla andra mattor i 200x300 cm på lager och skickas omgående. Beställer ni er matta före klockan 14 så skickas den samma dag, annars dagen efter. I kassan väljer ni tryggt och säkert faktura som betalsätt om ni önskar att få hem er matta i 200x300 cm före ni betalar. Ni kan också välja kort eller banköverföring som betalalternativ.

 

 

Mest visade produkterna