• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Köksmattor - mattor i sisal eller plast för alla kök.

Att hitta en snygg köksmatta är ibland inte det enklaste. Framför allt beroende på att en matta i ett kök utsätts för betydligt större påfrestningar än i något annat rum, med mat och dryck som ständigt riskerar att hamna på golvet eller mattan. Men med en plastmatta eller sisalmatta löser man detta på ett fantastiskt sätt. Man får både en snygg och populär köksmatta och ett material som gör det lätt att tvätta av mattan. Under kategorin köksmattor har vi därför lagt alla våra sisal- och plastmattor. Dessa mattor finns att få i en uppsjö av storlekar och de kan måttbeställas utifrån ditt behovet som finns för ditt kök.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Köksmattor som är trendiga och lättskötta..

En het trend just nu är sisalmattan, för dess naturliga material och som beskrivet ovan för dess möjlighet att ha den i köket. Att den är slätvävd gör det enklare än andra mattor att hålla den ren. Har du tänkt använda mattan som köksmatta är det bra om du 1) regelbundet dammsuger eller tar ut mattan och skakar av den, för att smutsen inte skall få fäste. 2) om mattan utsätts för mat eller dryck eller någon annan fläck är det viktigt att skrida till verket enligt följande:

  • Fyll en hink med vatten och häll i en liten mängd mild tvål. Har du inte tvål fungerar även en blandning av ättika och vatten.
  • Blötlägg en ren trasa och arbeta sen genom fläcken. Det skall avlägsna fläcken från din köksmatta.

Väljer du istället en plastmatta som köksmatta är det ett ännu enklare material att avlägsna fläckar från, då det i regel räcker att bara ta vatten på en disktrasa och svabba bort fläcken.

Matta i köket

Det är bra om du väljer rätt fin matta som kan stå emot matrester. Det är jobbigt att behöva tvätta i maskin hela tiden. Du kan även skaffa en rund matta, det är också ett väldigt bra alternativ

Testa en plastmatta och se vad du tycker, när du väl inser hur sköna de är kommer du bli förälska. Enkelheten och det lätta sättet att rengöra den är grymt effektivt, då det lätt kommer matrester på mattan. Titta i vårat sortiment och se vad du hittar, vi har alla möjliga kombinationer, så att du kan hitta det som passar dig.

Fri frakt & retur på alla köksmattor.

Att beställa köksmattor från Trendcarpet är tryggt. Vi står för alla frakter vid en order och skickar mattan inom 24 timmar om vi har storleken på lager. Även om ditt kök kräver en måttbeställd matta tar inte detta lång tid. Så väl en plastmatta som sisalmatta tar max två veckor att specialtillverkas. Om du önskar att få hem din matta före du betalar väljer du säkert faktura utan extra kostnad som betalsätt.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU