Kvadratisk matta

Att inreda med en kvadratisk matta kan vara mycket vackert i en öppen planlösning eller i det kvadratiskt formade rummet. Här har vi samlat de mattor som är kvadratiska i vårt sortiment. Hos oss på Trendcarpet hittar du alltid högkvalitativa mattor till mycket bra priser.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

MATERIAL PÅ MATTOR I KVADRATISK FORM

Till skillnad från rektangulära och runda mattor, så är kvadratiska mattor inte något som tillverkas som standard. Det innebär att utbudet kan vara något begränsat, både vad gäller design och material som mattorna har tillverkats av. Absolut vanligast är det att du hittar en kvadratisk matta i antingen ull eller plast, båda är lika bra.

KVADRATISKA MATTOR I ULL

Ull är tack vare dess egenskaper ett populärt och uppskattat material på mattor. Det är ett miljövänligt material som är naturligt fett, vilket innebär att det har en hög motståndskraft mot smuts. Att torka bort fläckar på en kvadratisk matta av ull är således enkelt, då vätskor och smuts lägger sig ytligt ovanpå ullen. En matta gjord i ull är dessutom mycket hållbar och känns exklusiv i ditt hem.

FYRKANTIG MATTA

Denna typ av matta finns också i plast är ett syntetiskt material som är vanligt att använda vid produktion av mattor. En kvadratisk matta i plast kan komma i alla möjliga mönster och färger, eftersom materialet i sig erbjuder många möjligheter. Det är också ett material som lämpar sig ypperligt i ett hem med djur och barn, eller exempelvis i köket, då de är mycket lättskötta.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)