Spetsgardin

Spetsgardinen är förstahandsvalet när du vill släppa in maximalt ljus och behålla kontakten med världen utanför fönstret, samtidigt som den bidrar med en viss avskildhet. Det skadar ju inte heller att gardinerna ger ett charmigt och elegant uttryck till ditt rum.

Spetsgardinerna är gjorda av polyester, vilket gör dem mer slitstarka trots sin tunnhet, vilket också gör dem mer hållbara än liknande gardiner gjorda i bomull eller andra naturliga fibrer.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Skira gardiner

Dessa gardiner är det extra tunna alternativet till de ljusinsläppande designer du kan ha i hemmet. De passar också perfekt som en extra hemtrevlig detalj i ditt kök. Om du är ute efter en mer flexibel design så funkar spetsgardinen både till modern inredning i hushållet men också till lite mer gammaldags utsmyckning.

Spetsgardiner vita tunna

I vårt sortiment hittar du allt från vackra spetsgardiner i vitt till tunna, beiga gardiner samt gråa med mera. Du hittar här också korta spetsgardiner och om du gillar en mer modern stil behöver du inte se dig omkring längre, vi har allt du behöver.

Gammaldags Spetsgardiner bomull

Eller som det också kallas, mormors gardiner spets är de som ser lite äldre ut och påminner om hur det ser ut hos mormor eller farmor. Dessa är gjorda i bomull och har en lite gammalmodig skönhet och passar bra om du vill ha inreda lite mysigare eller om du bara är ute efter en liten nostalgisk känsla.

Oavsett om du är på jakt efter en modern eller mer traditionell stil, så finns det en spetsgardin som passar just dina önskemål. Med ett brett utbud av färger, material och mönster, är det lätt att hitta en gardin som komplimenterar inredningen i hemmet. Dem är dessutom lätta att tvätta och sköta, vilket gör dem till en lättskött och praktisk lösning för hemmet. Så välj din favorit idag och förvandla ditt hem till en vacker och stilfull plats.

Flera kategorier

Gardiner

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)