• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Grå kudde

Grå kudde kan vara den enkla och effektiva lösningen för dig som vill ge rummet ett stilrent och modernt utseende. Hos oss på Trendcarpet kan du hitta grå kuddfodral i flera olika varianter. Både i olika material, nyanser samt storlekar.

Färg
Kuddfodral design
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

För att välja den bästa kudden bör du börja tänka på nyansen. Vad för typ av nyans av den gråa färgen är du ute efter? Vill du ha en mörkare nyans eller en ljusare? Vad sägs om att kombinera flera olika för att få med hela färgskalan för det gråa?

Det andra du bör tänka på är de olika storlekarna som finns. Är du ute efter en stor kudde typ 70x70 för att täcka en stor yta, eller vill du ha en mycket mindre kudde för att uppfylla en inredningsdetalj, eller vill du ha den normala storleken som är 50x50?

Det är också bra om du tänker på vilket material du är ute efter, du bör också koppla önskat material till den känsla du vill ha i rummet. Om du väljer bomull eller linne ger det en mjuk känsla till rummet, medans en sammetskudde är mer lyxig och formell.

För att ytterligare förhöja känslan av bekvämlighet kan du välja ett kuddfodral av hög kvalitet. Olika kuddfodral kan bidra till att skapa olika stilar och uttryck, så var noga med att välja ett som passar din personliga smak.

Kuddfodral finns i allt från enfärgat till mönstrade former. Välj en enfärgad kudde grå för det vanliga, eller hitta ett mönster du tyckerom.

Oavsett vad du väljer på de punkter du valt ut här över så är det enkelt att matcha gråa kuddfodral och prydnadskuddar med andra inredningsdetaljer i hemmet. Så om du vill skapa en modern och bekväm känsla i hemmet, så är en grå kudde ett utmärkt val.

 

 

 

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU