• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Vit matta

En vit matta är det perfekta tillägget i hemmet. Färgen passar bra ihop med nästan alla andra färger och det är lätt att kombinera med att möbler i hemmet. Antingen tar du en helvit eller någon med lite mer mönster.

Under kategorin vita mattor finns mattor som vi verkligen vill rekommendera. Vi har de lite lättare mattorna Silje, Fancy och ullmattan Wellington, som alla gör sig väldigt bra i vardagsrummet.

Sen har vi en hel-vit matta som Soft Deluxe i rya och framför allt de nu så trendiga viskosmattorna Palanpur och Jodhpur - vita mattor i sensationell lyster och kvalitet. Denna typ av matta lyser självfallet upp vilket rum som helst med sin ljusa färg och ger verkligen en kick för heminredningen.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

VITA MATTOR PASSAR LÄTT IN

En vit matta tillför och går bra ihop med alla färger i hemmet.

Har du en grå soffa? Blå? Svart? En vit matta ger alla andra färger ett lyft och är därför en säker investering i heminredningen. Denna typ av matta kan lätt ge rummet en känsla av lyx.

Kan du kombinera den med kanske en svart eller grått föremål kan det skapa en vacker skillnad i färg. Du kan ha mattan på flera olika ställen, har du en yta som saknar känsla, lägg en matta där.

Har du ett rum där du vill lägga in en till detalj? Kö en matta. Dem funkar också väldigt bra till att ha under sängar, bord, soffor eller varför inte hänga den på väggen? Man kan ju inget annat än att älska dem som är mer fluffiga.

Den värmer dina fötter ännu mer och ser så levande ut. Din framtida matta ska vara favoriten i hemmet. En som passar det just du har och gillar, som går ihop med andra färger som finns i inredningen.

Eller varför inte testa en vit fluffig matta?

Det är enkelt att skapa en kontrast i rummet om det är det du är ute efter, alltså att ha någon inredningsdetalj som drar till sig ögat, men som också skapar en känsla i rummet som du står för och tycker är viktig.

Men som vi vet, vit kan lätt bli smutsigt och är svårare att göra rent, ett tips här iså fall är att ta någon matta som är lättare att göra rent, som mattorna gjorda av plast, som är superenkla att rengöra. Anpassa ditt val utefter om du har barn eller djur i hemmet.

Trendcarpet skickar alla denna typ av matta med gratis frakt och gratis retur. Generellt finns alla mattor på lager och då skickas de samma dag om beställningen inkommer före klockan 14. Hos Trendcarpet handlar du självklart också tryggt med faktura - få hem varan först och betals sen. Öppet köp gäller 14 dagar på alla mattor.

Upptäck fler kategorier för andra färger såhär.

SVART-VIT MATTA 160X230 | VIT MATTA - VARDAGSRUM | BEIGE MATTA - VIT | SVART-VIT MATTA - MÖNSTER | ROSA MATTA - VIT | VIT MATTA - RUND | GRÅ MATTA - VIT | SVART-VIT MATTA - RANDIG | VIT MATTA - KORT LUGG

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU