• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Patchwork-mattor

Patchwork-mattorna är skapade av flera olika 30-90 år gamla turkiska mattor, vars delar tvättas, repareras och vävs ihop till det golvsmycke som kallas Patchwork. Trendcarpets tillverkare i Istanbul reser över hela Turkiet och köper upp vintage carpets från handlare i mindre byar och regioner. Mattorna tas sedan till tvätterier där de rengörs för att sedan föras vidare till en reparatur, där de tas om hand, lagas och förstärks. Här sätts också bitarna av de mattorna ihop och på så sätt skapas den nya mattan, Patchworken. Mattan förs sedan till den avslutande strechtningen. Här läggs alla mattor ut på bord av olika storlekar och sträcks noggrant och varsamt ut, från hörn till hörn, kant till kant, för att få sin rektangulära form.

Patchwork av Kelim och överfärgade mattor.

De vackraste och populäraste patchwork-mattorna just nu är de i Kelim och de så kallade överfärgade mattorna (overdyed). Kelimen från Turkiet är världskänd för det sensationellt vackra mönstret, som kommer i diamant-, blomm-, trappstegsmönster och i starka och härliga färgkombinationer. De överfärgade Patchwork-mattorna är gamla mattor som med naturliga växtfärger får ett nytt utseende, i allt från starka och modiga färger, till mildare färgvarianter.

Omgående leverans och Fri frakt & fri retur på alla Patchworks på Trendcarpet.se.

Alla Patchwork-mattor är handvävda och av finaste ullkvalitet. Alla mattor finns på Trendcarpets lager och levereras samma dag vid beställning före klockan 14.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski