Poppy by Hanna Wendelbo

Tillsammans med formgivaren och influencern Hanna Wendelbo har vi skapat en kollektion av trendiga och stilfulla mattor, gardiner, kuddfodral och påslakanset för att lyfta din heminredning till nya höjder.

Färg
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Vår exklusiva kollektion med Hanna Wendelbo

 

Utforska vår senaste och mest exklusiva kollektion, "Poppy," skapad i samarbete med formgivaren och influencern Hanna Wendelbo! Denna kollektion är en hyllning till växtlighet och mönster, och den är utformad för att ge ditt hem en unik och trendig touch.

"Poppy" erbjuder en harmonisk balans mellan två distinkta färgscheman, skräddarsydda för att komplettera olika inredningspreferenser. Välj mellan en djupare, mer dramatisk färgpalett som ger en känsla av lummighet och lyx, eller välj den ljusare beige tonen för en tidlös och stilren atmosfär.

OM KOLLEKTIONEN

Varje produkt är noggrant utvald och designad för att skapa en atmosfär av klass och modernitet i ditt hem. Här är några av de fantastiska produkterna som utgör kollektionen Poppy:

 

MATTOR

Högkvalitativa mattor som ger ditt rum en känsla av lyx och komfort. Njut av underbara mattor som inte bara förbättrar ditt golv, utan också ger rummet en varm och inbjudande känsla.

GARDINER

Skapa en elegant atmosfär med våra vackra gardiner som matchar perfekt med färgschemat för en enhetlig inredning.

KUDDFODRAL

Lägg till en touch av stil med våra mjuka och trendiga kuddfodral. Kuddarna är utformade för att komplettera din soffas eller sängens utseende.

PÅSLAKANSET

Förvandla din sovplats till en plats av lyx och bekvämlighet med våra sängkläder. Varje set är tillverkat med omsorg och fokus på detaljer för att ge dig den bästa sömnen.

 

Denna kollektion är mer än bara produkter – den är en möjlighet att uttrycka din personliga stil och skapa ett hem som speglar din unika estetik. Låt Hanna Wendelbo guida dig genom den inspirerande världen av "Poppy" och låt ditt hem utstråla hemtrevnad och stil.

 

 

 

AVSLUTANDE ORD FRÅN HANNA

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)