Gångmattor

Kärt barn har många namn och även om det heter gång matta här hos oss på Trendcarpet kan den även kallas gallerimatta eller helt enkelt en avlång matta. Oavsett namn är den gemensamma nämnaren att mattan är lång och smal. Måtten, materialet och placeringen varierar kraftigt från allt till trappor och korridorer, till kök och olika mellanrum där en smal matta behövs. Många tänker nog att gångmattan är omodern, men alla mattor blir trendiga om man väljer en stil som matchar ens hem och personliga smak.

Gångmattor - Snabb leverans

Vi prioriterar kvalitet i varje gångmatta vi erbjuder. Våra mattor är noggrant utvalda för att kombinera estetik med hållbarhet och enkel skötsel. Vi tror att ditt hem förtjänar det bästa, och våra gångmattor är utformade för att vara både attraktiva och funktionella.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

En gångmatta är ett utmärkt sätt att hålla ditt hem rent och snyggt genom att samla upp smuts och damm från dina skor när du kommer in. När du väljer en gångmatta, är det viktigt att välja en som passar din specifika situation.

Den vanligaste bredden för en gångmatta är 80 cm, men det finns också många andra storlekar att välja mellan.

Gångmattor - Fri frakt och retur

När det gäller material finns det många olika alternativ att välja mellan. En vanlig typ av gångmatta är en som är gjord av gummi eller PVC, vilket gör den lättsam att hålla ren och tålig mot slitage. Men det finns också många andra material att välja mellan, inklusive textilier och naturliga material som korg och trä.

När du väljer var du ska placera din gångmatta, är det viktigt att tänka på dess placering. En gångmatta ska ligga precis innanför dörren i din entré eller hall. Detta gör att den kan samla upp smuts och damm från dina skor innan du går vidare in i ditt hem.

Gångsmatta

Sammanfattningsvis är en gångmatta ett enkelt och praktiskt sätt att hålla ditt hem rent och snyggt. Det finns många olika typer av gångmattor att välja mellan.

Att hitta en matta som passar din specifika situation kan ibland kännas som en utmaning. Men det är viktigt att tänka på både funktion och stil när du väljer en matta.

När du väljer en matta är det också viktigt att tänka på både längd och bredd. Dessutom finns det en mängd olika material att välja mellan, så som textilier, naturmaterial och syntetiska material, såsom gummi och PVC.

Ska mattan ligga i hallen? Då är bredd är 80 cm bra. Använd gärna detta mått.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)