• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Barnmattor - härliga mattor till ert barnum

Ett barnrum blir inte helt komplett utan en fin barnmatta. Barnmattor finns i många färger och med flera olika mönster, som sagofigurer, djur eller den klassiska bilbanan. Barn tycker om starka färger och spännande mönster, som kanske inte skulle passa in i någon annan plats i hemmet – men som är ett måste i barnrummet. En bra barnmatta är något som många barn tycker är roligt, eller sött, eller spännande – det finns så mycket att välja mellan. En söt rosa barnmatta med en älva på, eller en cool barnmatta med en fotbollsplan? Det är bara att välja och vraka.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Lättskötta barnmattor.

När det gäller barnmattor så är det inte bara utseendet som är viktigt, eller att de är slitstarka. Små barn är ju tyvärr inte alltid så renliga av sig, så därför bör barnmattor tillverkas i material som är lätta att dammsuga och rengöra. Av den anledningen så är många barnmattor tillverkade i syntetisk ull, polypropen. Det är en sorts plast som lämpar sig väl att tillverka lättskötta mattor i, och som dessutom inte är skadligt för allergiker.

Fri frakt & retur på alla barnmattor.

Men självklart finns det även barnmattor i andra material, som ull och bomull även om syntetisk ull är det vanligaste, och det som många föräldrar föredrar. Det är gärna bra om mattor till barnrum är lite mjuka, då barn inte alltid har så god styrsel i kroppen och gärna ramlar lite hipp som happ, och det är syntetisk ull oftast.

Du och din lilla kan nu enkelt tillsammans beställa den barnrumsmatta som ni har bestämt er för, med gratis frakt, fria returer och 14 dagars öppet köp. Det är helt enkelt barnsligt lätt att skaffa mattor till barnrum från Trendcarpet. Vad är det den lille vill ha? Föredrar hon barnmattor med bilar på, eller blir det kanske en med roliga djur? Eller föredrar hon rosa barnmattor med älvor på?

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski