BARNMATTA - HÄRLIGA MATTOR TILL ERT BARNUM

Barnmatta finns i många färger och med flera olika mönster, som sagofigurer, djur eller den klassiska bilbanan. Barn tycker om starka färger och spännande mönster, som kanske inte skulle passa in i någon annan plats i hemmet – men som är ett måste i barnrummet. En bra barnmatta är något som många barn tycker är roligt, eller sött, eller spännande – det finns så mycket att välja mellan. En söt rosa barnmatta med en älva på, eller en cool barnmatta med en fotbollsplan? Det är bara att välja och vraka.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

BARNMATTOR

Ett barnrum blir inte komplett utan en fin barnmatta. Mattor får inte bara ett rum att kännas ombonat, utan de är även bra ljuddämpare och mysiga för barn som trivs att leka på golvet. Här på Trendcarpet hittar du ett brett utbud av fina mattor till barnrummet som både har roliga motiv, trevliga färger och inspirerar till lek.

BARNRUMSMATTA – EN INREDNINGSDETALJ MED MÅNGA FUNKTIONER

En matta har egenskapen att den gör hemmets rum extra hemtrevliga och trivsamma, men den kan faktiskt ha fler användningsområden än man först tänker på. Särskilt i ett barnrum! Barn tenderar att spendera mycket av sin tid lekandes och krypandes på golvet. Därför är en matta till barnrummet ett bra alternativ. En barnmatta är ett enkelt sätt att skapa ett bekvämt och mjukt underlag att leka, krypa eller gå barfota på, som dessutom gör mycket för mysfaktorn. Den bidrar även med värme till rummet – både känslan av värme och faktiskt värme en kall vintermorgon. En barnmatta med exempelvis en bilbana eller hopphage främjar dessutom kreativ lek, liksom färgerna påverkar barns humör positivt.

BARNMATTOR – OLIKA MATERIAL OCH SKÖTSELRÅD

Att ha en lättskött matta är extra viktigt i ett barnrum. Därför är Trendcarpets gjorda i syntetisk ull; ett material bestående av miljövänligt konstfiber, som stöter bort både damm och ludd. Det är ett mycket prisvärt val av mattor som tål mycket, samt är lätta att rengöra. Generella skötselråd för mattor gäller även en matta till barnrum. Detta handlar om att till exempel dammsuga en gång i veckan, skaka av smuts, rotera mattan regelbundet och ta bort fläckar direkt. Viktigt är dock att alltid följa de tvättanvisningar som står på baksidan av barnmattan. Oftast tål maskinvävda syntetmattor att tvättas med skontvätt i maskin eller i badkaret med max 30–40 grader, men man ska alltid komma ihåg att baksidorna på mattorna kan vara i olika material. En baksida i jute ska till exempel aldrig tvättas i vatten. Vi har också olika storlekar.

LÄTTSKÖTTA BARNMATTOR.

När det gäller barnmattor så är det inte bara utseendet som är viktigt, eller att de är slitstarka. Små barn är ju tyvärr inte alltid så renliga av sig, så därför bör dessa tillverkas i material som är lätta att dammsuga och rengöra. Av den anledningen så är många av dem tillverkade i syntetisk ull, polypropen. Det är en sorts plast som lämpar sig väl att tillverka lättskötta mattor i, och som dessutom inte är skadligt för allergiker.

Fri frakt & retur dessa produkter.

Du och din lilla kan nu enkelt tillsammans beställa den barnrumsmatta som ni har bestämt er för, med gratis frakt, fria returer och 14 dagars öppet köp. Det är helt enkelt barnsligt lätt att skaffa mattor till barnrum från Trendcarpet. Vad är det den lille vill ha? Föredrar hon barnmattor med bilar på, eller blir det kanske en med roliga djur? Eller föredrar hon rosa barnmattor med älvor på?

Vi har matta som passar för olika färger och mönster. Barn mattor ska kunna passa ditt barn.

Upptäck kategorier

BARNMATTA - VÄRLDSKARTA | BEIGE | BARNMATTA - RUND |STJÄRNOR | ROSA | BLÅ | PIRAT | RUND MATTA - BARNRUM | ROSA MATTA - BARNRUM | BARNMATTA - GRÖN | 160X230 | GRÅ | 120X170 | BARNMATTA - DJUR | GATA |

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)