• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Gula mattor

Trendcarpet ger dig riktigt bra mattor i olika gula nyanser, med eller utan mönster. Gult är en färg som sägs aktivera oss, ge oss mer energi och optimism och det är någonting en hel del av oss känner att vi kan behöva ibland – eller till och med rätt så ofta. Hos oss hittar du allt från billiga gula mattor i bomull till lite exklusivare mattor så du kan själv bestämma vilken nivå du vill lägga dig på.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Gula mattor i ull, bomull, viskos.

Gult är en färg som aktiverar, ger energi och optimism. För dig som vill inreda ett eller flera rum enligt den principen så har vi här på Trendcarpet flera spännande alternativ som du kan välja mellan. Kanske det räcker med en mönstrad gul matta från Horredsmattan, som inte är så intensiv? Eller vill du löpa linan ut med en riktigt fin och exklusiv handvävd ullmatta som nästan är självlysande? Det är bara två av de alternativ som du har att välja mellan hos oss; det finns flera. Vare sig du vill ha en lite mer diskret gul ton i rummet eller om du vill att det ska se ut som ett gäng påskkycklingar har kalas där inne tror vi att vi har något som passar.

Köp gul matta med snabb leverans och fri frakt.

Du har många olika utformningar och material att välja mellan, och kanske blir det till sist en matta i en annan färg? Blått, för att skapa ro och avslappning, eller kanske vitt för en mer neutral, ljus stämning? Det är bara att klicka runt så ser du vilket utbud vi har. När du sedan bestämt dig så bjuder vi på fri frakt och fri retur, samt 14 dagars returrätt. Du har säkert redan märkt att våra priser ligger på en mycket konkurrenskraftig nivå. Välkommen som kund hos oss.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski