Gula mattor

Gula mattor från Trendcarpet ger dig riktigt bra mattor i olika gula nyanser, med eller utan mönster. Gult är en färg som sägs aktivera oss, ge oss mer energi och optimism och det är någonting en hel del av oss känner att vi kan behöva ibland – eller till och med rätt så ofta. Hos oss hittar du allt från billiga gula mattor i bomull till lite exklusivare mattor så du kan själv bestämma vilken nivå du vill lägga dig på.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

GULA MATTOR I ULL, BOMULL, VISKOS.

Gult är en färg som aktiverar, ger energi och optimism. För dig som vill inreda ett eller flera rum enligt den principen så har vi här på Trendcarpet flera spännande alternativ som du kan välja mellan. Kanske det räcker med en mönstrad gul matta från Horredsmattan, som inte är så intensiv? Eller vill du löpa linan ut med en riktigt fin och exklusiv handvävd ullmatta som nästan är självlysande? Det är bara två av de alternativ som du har att välja mellan hos oss; det finns flera. Vare sig du vill ha en lite mer diskret gul ton i rummet eller om du vill att det ska se ut som ett gäng påskkycklingar har kalas där inne tror vi att vi har något som passar. Vi har också lejongul matta, gul plastmatta och ryamatta gul. De gula enfärgade mattorna är skön att gå på också, speciellt dem med lite längre lugg.

GUL MATTA

En soligt gul matta kan verkligen pigga upp ett rum, men gula mattor kan lika gärna komma i många andra nyanser som harmoniserar perfekt med metaller, jordnära färgtoner och naturmaterial. Det är en färg som bjuder på stor variation, beroende på hur den kombineras och används. Här på Trendcarpet hittar du mattor i gula nyanser av olika storlek, form och utseende. Gult är allt annat än fult. Att färgen skulle vara en ful färg vet vi inte riktigt vem som hittade på, men en sak är säker – personen visste inte vad den talade om! Denna varma och livfulla färg är snarare en anpassningsbar glädjespridare, såväl som den kan vara sofistikerat dämpad och göra sig alldeles utmärkt inom många inredningsstilar. Gult är dessutom fantastisk som både accent- och komplementfärg för att lyfta andra färger i hemmet. Gula nyanser kan vara lika trevliga på väggar, detaljer och möbler, som det kan vara snyggt med gula mattor och textilier. Klara eller pastelligt gula såväl som dämpade, jordiga toner passar bra till den kallare skandinaviska stilen, men inredningsdetaljer som en senapsgul matta eller textilier i saffransgult kan göra sig lika fint i ett bohemiskt inrett hem. Olika nyanser kan som accenter lyfta hemmet som går i monokroma toner och ge det en mer kreativ look. Ja, gult bjuder helt enkelt på massor av möjligheter!

GULA MATTOR HOS TRENDCARPET – MATERIAL OCH SKÖTSELRÅD

Du hittar allt från persiska mattor, till mönstrad rya och flatvävda mattor i gul nyans hos oss på Trendcarpet. Samtliga mattor har sina egna, specifika skötselråd utifrån materialen de är gjorda i – dessa bör du sätta dig in i för att kunna ta hand om din matta på allra bästa sätt. Att hålla sin matta ren och rå om den ökar dess livslängd markant.

KÖP EN SENAPSGUL MATTA TILL HEMMET

Det finns vissa färgnyanser som aldrig tappar sin magi och känns extra lyxiga – senapsgul är en sådan. Den må förknippas med murrig höst och vinter, men nyansen har aldrig tappat sin nygamla trendighet eller popularitet. Att köpa en matta i senapsgult är därför ett smart val om du vill investera i något tidlöst.

PIGGA UPP HEMMET MED EN MATTA I GULT

Hur kan du inreda ditt hem med gula mattor? Först och främst – välj en nyans som tilltalar just dig och gifter sig med din övriga inrednings färgpalett. Här är några tips på hur man kan styla sitt hem med en gul matta: Gult och grått – en oslagbar kombination! Att styla med en gul matta i rummet vars väggar, möbler och dekor går i grå toner, är riktigt läckert. Det livar upp och ger en “edge” åt den annars lite strama färgpaletten. Den gula färgen kan verkligen ge en fin och härlig kontrast. Tänk dig detta i ett rum som är svart eller grått. Sicken känsla! Trycker du dig in på de olika produkterna får du också inspiration på hur du kan inreda ditt hem så bra som möjligt.

GUL MATTA I BARNRUMMET

Barn tenderar att dras till klargula färger – något som kanske inte är så konstigt när man tänker på att gult främjar vår glädje, kreativitet och lekfullhet. Pigga upp din grå soffa! En trendigt grå soffa kan få extra liv av att kombineras med en gul matta och gula textilier. Våga testa en mönstrad matta – varför inte en persisk matta med gula toner?

KÖP GUL MATTA MED SNABB LEVERANS OCH FRI FRAKT.

Du har många olika utformningar och material att välja mellan, och kanske blir det till sist en matta i en annan färg? Blått, för att skapa ro och avslappning, eller kanske vitt för en mer neutral, ljus stämning? Det är bara att klicka runt så ser du vilket utbud vi har. När du sedan bestämt dig så bjuder vi på fri frakt och fri retur, samt 14 dagars returrätt. Du har säkert redan märkt att våra priser ligger på en mycket konkurrenskraftig nivå. Välkommen som kund hos oss.

UPPTÄCK FLER KATEGORIER

GUL MATTA - RUND | RUND MATTA - GUL | GUL MATTA - GRÅ

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)