Fårskinn och fårskinnsmattor

Här hittar du fårskinn i flera olika färger, här hittar du fårskinn från Skandinavien, de brittiska öarna, Nya Zeelands alplandskap ger inredningen charm och en känsla av lyx. Letar du efter något unikt, ett speciellt tillägg till din inredning? Då är ett fårskinn perfekt för dig. Du kan ha det på en stol för att värma din rygg, eller på golvet för att sätta dina fötter på dem. De kan också funka som en kontrass gentemot golvet som kan skapa en fin inredningsdetalj. Och det finns ju inget mysigare än ett fårskinn i ett mysigt rum för att ge det där lilla extra.

 

Färg
Stil
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Äkta fårskinn

Vi har både långt hår och kort hår som du kan välja mellan, och som du också ser kommer dem i flera färger. Du har vitt, brunt, svart och grått med mera. Jag vill att du föreställer dig vad en sådann här inredningsdetalj hade kunnat göra för ditt hem och ditt specifika rum du vill ge det extra. Var hade du lagt den, vilken färg? Hur hade det gett extra stämning i rummet? Hade du haft den på en stol, ett bord eller kanske på väggen? Tryck gärna in på de olika produkterna för att få inspiration på hur du kan inreda. Testa att lägga den framför brasan för att skapa en mysig känsla. Testa att kombinera flera stycken med varandra, antingen på varandra eller på olika stället i rummet. Eller varför inte försöka skapa en kontrast gentemot andra inredningsdetaljer du har.

Några av våra fårskinn är säkra för barn och vuxna samt uppfyller viktiga EU-direktiv gällande miljöbevaring och skydd.

Det som är bra med fårskinnen är att de är så oerhört varma, snygga och kommer i olika färgkombinationer, vilket gör att du enkelt kan få in en i ditt hem som passar din inredning på bästa sätt. Vi tycker att du skall trycka dig in för att se ännu mer om hur man kan inreda samt vad för färger som passar bra med andra färger. Att matcha detta med en fin matta i samma färger och konturer kan vara riktigt magiskt om du får till det bra!

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)