• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Kuddfodral linne

Kuddfodral linne 50x50 är det perfekta valet för dig som vill ha ett mjukt föremål att lägga huvudet på. Man kan nästan tro att det inte känns när man lägger huvudet mot kudden, mer än att det är en skön känsla mot huvudet.

Dessa linne kuddar kuddfodral som sagt är mjuk och skön. Köp tre stycken kuddfodral linne 50x50 och betala bara för två. Detta gör att du kan skapa värsta trion av kuddar vilket är det bästa antalet enligt oss.

Färg
Kuddfodral design
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Linne kuddfodral

Våra linne kuddfodral är producerade i 100 procent linneimitation av polyester. Vi har flera olika mönster och färger. Om du vill inreda med en enfärgad eller också en med flera olika mönster som är mer färgglad.

Dessa varianter finns i flera olika varianter. Försök mixa och matcha med de färger du gillar.

Tänk dig tre olika kuddar, alla i gröna färger, du kör den första kudden som har lite naturmotiv på sig, en annan som är helt enfärgad grön och den tredje har flera olika mönster med olika nyanser av grönt. Tänk hur detta kommer påverka känslan i rummet, det ger en frisk känsla av natur.

Materialet linne andas väldigt bra, detta gör det till ett bra val för nätterna i sommar då de kan andas och inte drar till sig fukt. Materialet håller bra vilket gör att det inte slits så lätt som annat material kan göra.

När vi pratar rengöring så kan jag säga dig att det är väldigt lätt att göra rent, och även fast du tvättar den många gånger behåller den formen bra. Detta gör att livslängden är lång och du slipper slit och släng.

Linnekuddar

Behöver du nya kuddfodral. Kolla då på våra kuddfodral som är linneimitationer.

Inredningsstilar:

Linne kuddfodral är ett mångsidigt val som kan passa in i många olika inredningsstilar. För en rustik stil kan du matcha linne kuddfodral med trädetaljer och naturliga texturer som ull eller läder. För en mer modern inredning kan du välja enfärgade linne kuddfodral och matcha dem med minimalistiska möbler och enkel dekor. För en mer bohemisk inredning kan du välja linne kuddfodral med mönster och matcha dem med färgglada kuddar och textiler.

Matchning med andra kuddar:

Linne kuddfodral kan användas för att skapa en unik mix av kuddar på din soffa eller säng. För att skapa en harmonisk känsla kan du matcha linne kuddfodral med andra enfärgade kuddar som matchar färgen på linnet. För en mer livfull stil kan du matcha linne kuddfodral med kuddar med mönster som har liknande färger.

Du kan också experimentera med olika storlekar på kuddarna för att skapa en dynamisk look. Var inte rädd för att blanda olika material också, som sammet eller bomull, för att skapa en varierad textur.

Kuddfodral linne 50x50

Vi har även andra storlekar än 50x50 cm. Läs mer om de olika modellerna vi har om du trycker dig in på produkterna

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU