• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Rosa mattor

Rosa mattor är vanligast förekommande i de delar av världen som knyter och väver mattorna för hand. Rosa mattor från Iran, Afghanistan, Indien, Turkiet och så vidare är ofta helt fantastiska och iögonfallande. Trendcarpet har några väldigt fina handgjorda indiska mattor i rosa som vi varm rekommenderar. Det är mattorna Jodphur (i glansfull viskos) och ullmattorna Wellington och Korinth. Utöver dessa har vi de lite lättare mattorna Milas och Vence i stentvättad bomull. Verkligt vackra mattor om man söker en rosa matta.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Rosa mattor - snabb leverans och fri frakt.

Alla mattor under kategorin rosa mattor finns på lager och skickas omgående efter beställning (samma dag om ordern kommer in före klockan 14). Alla mattor levereras med gratis frakt och gratis returfrakt, om oturen är framme att en matta eventuellt inte skulle passa i er heminredning är det alltså ingen fara - Trendcarpet står för alla fraktkostnader.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2021 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski