Renskinn - köp renskinnsmattor till Sveriges bästa priser

Trendcarpets renskinn kommer från svenska lappland och är av en fantastiskt härlig kvalitet. Ett renskinn används med fördel primärt som tjusig inredningsdetalj. Det går att använda renskinnet som en renskinnsmatta men då bör man inte trafikera skinnet allt för hårt, då kan det tappa hår. Men att sitta på och titta på är ett renskinn helt perfekt.

Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

RENSKINN I 1:A KLASS-KVALITET.

Trendcarpet handlar bara med renskinn som håller den högsta av de fyra kvalitetsnivåer som finns. Ett renskinns mönster varierar; allt från väldigt ljusa renskinn, till helt mörka och så en mängd färgnyanser däremellan. Storleken är för det mesta cirka 125 centimeter lång och 100 centimeter brett. Djuren är uppfödda i Sverige.

Alla våra renskinn kommer i ungefär samma storlek färg och form. Dem är såklart individuella i storlek, färg. Det skiljer dock en del då varje är unik för sig. Du får välja själv hur du vill dekorrera, antingen hänga upp det eller ha det på golvet. Eftersom när du sedan går på det så kommer det att värma upp dina fötter lite. Så varför inte ha dem i ditt sovrum eller vardagsrum där man vill behålla värmen? Men det är även utmärkt att använda som sittunderlag på ett ställe som är kallt. Pälsen har en fuktavvisande effekt. Skaka om du behöver ta bort damm eller annat löst.

Eftersom renens pälsstrån skapar en fin inredningsdetalj, funkar den perfekt som en dekoration på en vägg, källare eller i ditt garage. Hårstrån kommer att lossna men det är normalt. Ett av de bästa ställena att förvara skinnet på när det inte används är att för det första hålla skinnet i bra form, genom att lägga den med stråna neråt, eller hänga upp den. Detta gör att frisk luft kommer in och ingen kondens bildas.

När det kommer till att sköta dessa produkter så är dem rätt lätta att göra rent. Du kan köpa speciella produkter för att behålla flexibiliteten och mjukheten. Tänk dock på att vara försiktig med vätskan, de kan förstöras om det kommer för mycket vatten på dem.

Hos Trendcarpet handlar du ditt renskinn tryggt och säkert med gratis frakter. Du kan gratis välja faktura som betalalternativ och betalar då för ditt renskinn först när du vet att du vill behålla det. Alla renskinn du ser på hemsidan finns på lager och levereras inom 24 timmar.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)