Sittpuffar

Köp en sittpuff för att få något med många användningsområden, en extra sittplats som är bekväm samt där du kan lägga upp fötterna. Dessa du ser på Trendcarpet är gjorda på olika material, exempel: skinn, ull samt garn. Vi har sittpuffar i olika storlekar och olika modeller, allt från små sittpuffar till höga sittpuffar. Så att du kan leta och se vad som faller dig i smaken bäst men som också passar in i hemmet.

Färg
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Hög sittpuff

Vi har också många olika sittpuffar i olika stilar, vi har runda sittpuffar, mjuka sittpuffar, stora sittpuffar för att du skall kunna hitta det som passar dig och ditt hem. Det som är bra är att du kan flytta runt den och använda sittpuffen där du vill ha den just då. Du kan ha sittpuffen runt soffbordet och sedan runt en annan möbel baserat på vad du känner för och vill.

Som du kommer märka när du går igenom våra produkter är att det finns väldigt många sittpuffar och möjligheten när det kommer till inredning och design. Du har dem med en enkel design, något som är modernt nu, du har enfärgade, marockanska i läder och sådanna i ull. Allt för att du skall kunna hitta det som passar din färgkombination och inredningsmak bäst. Bland våra modeller hittar du fyrkantiga, runda rektangulära i många färger, så som blå, vitt, gult med mera.

Eftersom dem är så små kan du ha dem liggandes framme eller också försöka gömma dem när det inte passar, antingen under ett bord eller soffa samt sängen. Om du till exempel behöver dem när du skall äta med några och inte stolarna räcker till är det bara att ta fram dem, och sedan lägga undan dem när det är klart. Detta är perfekt för den som bor i ett hem med mindre yta. Använd den i hallen, sovrummet eller köket, eller också i ett annat rum. Du kan placera den var du vill och lägga undan den när det inte behövs. Smidigt och enkelt.

SITTPUFF I SKINN

Det finns sittpuffar i marockansk skinn som också är en av de mest sålda på Trendcarpet. Omåttligt populär för dess utseende och funktion. Vi beställer hem dessa som är handgjorda från Marocko och fyller dem sen med miljövänligt kraftpapper. Det är bra för miljön, gör dem bekväma att sitta på och de tappar inte formen. Mått är genomsnitt 60 cm i diameter och 30 cm hög.

Försök kombinera en sådann här med kanske samma färg kombination, eller om du vill skapa en kontrast i hemmet tar du motsatta färgen. Du kanske också ställer dig frågan vad du skall ha till din soffa? Då hade jag kanske valt samma färg samt välja en som ser så lik ut som möjligt.

För dig som har besvär med ryggen kan den hjälpa till genom att lätta på trycket i ryggen. Det kommer resultera i att det inte blir lika påfrestande för ryggen och du kan få en känsla av lättnad.

SITTPUFFARNA LEVERERAS MED FRI FRAKT & RETUR. Det du ser här på denna sida finns på hemsidan samt lageret och skickas samma dag om beställningen läggs före kl 14. Inom Sverige är det 1-2 dagars leveranstid och och en sittpuff ska skickas till ditt närmaste ombud, för smidig avhämtning när du har tid.

 

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)