• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Jutematta & Hampa-mattor

Hampamattor och jutemattor förväxlas ofta och det är inte svårt att förstå varför. Båda är en sorts växtfibrer, men inte från samma växt. Fördelarna med jutemattor och hampamattor är att de är väldigt tåliga och slitstarka, liksom de flesta växtfibrer. Dessutom så är de ekologiska då de är tillverkade av ett rent naturmaterial. De har också ett karaktäristiskt utseende där man verkligen ser hur de är 100 procent naturliga.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

HAMPAMATTOR OCH JUTEMATTA I OLIKA VARIATIONER.

Hampamattor och jutemattor kommer i olika utföranden och kan ibland också vara färgade. Det är exempelvis inte ovanligt att den är rund. Vad de för det mesta har gemensamt är ett lite grövre utseende, som många tycker är tilltalande.

Det är ingen slump att exempelvis jute ofta används för att framställa säckväv. Mattorna kan ibland se ut som de är tvinnade snarare än vävda, och vi är allt fler som tycker att deras rustika utseende gör dem väldigt tilltalande.

Finns det något mysigare än en sådann här matta i utomhus, den tål vind, smuts och slit eftersom materialet är så bra anpassat till naturens förmågor. Ger den inte en känsla av natur och hemfrid? Tryck dig gärna in på bilderna för att få lite ideer på hur du kan inreda just ditt hem med denna typ. Kanske hittar du en speciell stil som faller dig i smaken.

Eller så hittar du två lika bra och köper båda. Eller varför inte ha flera stycken i samma rum för att skapa en härlig hemkänsla. Placera den under bord, soffor eller också i hallen. Ha den i badrummet eller varför inte hänga upp en sådär lite magnifikt på väggen för?

HAMPAMATTOR OCH JUTEMATTOR MED SNABB LEVERANS OCH FRI FRAKT.

Är du på jakt efter en matta som inte ser industriproducerad ut, utan som den verkligen lever så är hampamattor och dessa någonting för dig.

Att de är organiska är i stort sett omöjligt att missta sig på, och vi har redan nämnt hur slitstarka och tåliga de är. Det är nästan som de var menade att gå på.

UPPTÄCK FLER KATEGORIER för snygg matta i jute

JUTEMATTA - RUND | JUTEMATTA - LÖPARE | JUTEMATTA - RUND 120 | JUTEMATTA - SVART | JUTEMATTA - 200X300

 

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU