Sammetsgardiner

Sammetsgardiner är en klassisk inredningsdetalj som blir alltmer populär. Det ger rummet en lyxig känsla och kan begränsa ljus och insyn. Sammet är ett skönt material som finns i olika materialvariationer, från siden till bomull och polyester. Genom att ta in sammetsdetaljer i inredningen kan man förstärka exklusiviteten.

Sammetsgardiner passar i sovrummet, vardagsrummet och även kök eller matsal. Vi har sammetsgardiner i flera färger, från vitt till beige, för att du ska hitta rätt färg som passar rummet. De angränsar till mörkläggningsgardiner, blockerar inte ljuset helt men finns som ett mellanting om du fortfarande vill släppa in lite ljus.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

EXKLUSIV SAMMETSGARDIN

Sammets gardiner har genom historien setts som något exklusivt och förknippats med lyx. Det skulle vi säga att den gör i modern tid också, den skapar en pampig känsla och får en att känna sig hemma. Sammet vävs och kan göras av siden, bomull och polyester. 

Om du tar in fler typer av sammetsdetaljer i inredningen kan du verkligen slå fast exklusiviteten i ditt hem, ett exempel på sådana detaljer är en sammetsbeklädd fåtölj, eller tjusiga sammetskuddar som du hittar här i vår butik.

GARDINER SAMMET

Genom att inreda ditt hem med sammetsgardiner kan du göra hela rummet till en lite mer modern miljö, och med rätt val av färg kan det kännas som du skapat ett helt nytt rum. Titta på de färger du har hemma nu och tänk vilka tillägg i färger som hade passat bra. Välj den färgen på dina framtida sammetsgardiner.

Denna typ av gardin angränsar till mörkläggningsgardin sammet i och med dess förmåga att hindra ljuset från att komma in. Den blockerar inte ljuset helt och hållet, utan finns som ett mellanting om du fortfarande vill släppa in lite ljus. 

FÄRGERNA I SAMMETS

Vi har olika färger för att du skall hitta det du söker och vill ha som passar. Så att färgerna ska fungera ihop med varandra i rummet. Färgerna är mycket djupare och står ut starkare i rummet än jämfört med en vanlig bomullsgardin.

Sammetsgardiner passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet, men kan även med fördel utsmycka köket eller matsalen. Du hittar allt från vita gardiner till sammetsgardiner i beige här.

Fler kategorier

Gardiner

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)