• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Mattor 140x200 cm

I varugruppen mattor 140 x 200 cm hittar vi en mängd härliga vardagsrumsmattor - eller mattor för andra rum - i olika mönster och färger. Allt från de lite lättare bomullsmattor eller wiltonmattor till mer robusta ullmattor, viskosmattor eller varför inte en naturmatta i sisal. I varugruppen mattor 140x200 finns över 600 mattor - alla skickas med fri frakt och fri retur.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Snygga moderna mattor i 140x200 cm.

Bland Trendcarpets mattor i den klassiska storleken 140 x 200 cm - även kallad "åttakvart" - hittar vi bland annat wiltonmattan som ingår i Trendcarpet Art Line. Det är en typ av matta som hämtar inspiration både från moderna mattor, inte sällan färgrika mattior, och kanske framförallt klassiska orientaliska mattor. Wiltonmattor är väldigt populära då de vävs i maskin och därmed får ett lite billigare pris men ändå en väldigt vacker matta.

Alla mattor 140x200 cm skickas med fri frakt & fri retur.

Alla mattor på Trendcarpet skickas tryggt och säkert med gratis frakt och gratis retur. En matta i 140 x 200 cm skickas till ditt närmaste Schenker-ombud (närmaste ICA-butik, tobakshandel) om du inte meddelar oss att du önskar hemkörning, då körs den hem till dig. Alla mattor finns på lager och skickas omgående efter din order.

 

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2020 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »