• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Plastmattor från Horredsmattan

Plastmattor är lättskött, klassiskt, snyggt och modernt och passar därför utmärkt för exempelvis kök och hall.  Trendcarpet säljer Sveriges mest sålda plastmatta - Horredsmattan, som vävs i Västgötska Horred. Hos Trendcarpet kan du också - förutom Horredsmattan - handla andra svenskdesignade plastmattor, från Strehög och Stjerna.

Gemensamt för alla plastmattor är att de håller högsta kvalitet och att form och funktion är ledord för alla våra varumärkens plastmattor. Horredsmattan har vävt plastmattor sedan 1956 med mottot att deras plastmattor skall hålla livet ut. Emellertid skiftar trenderna snabbare idag än för 60 år sedan och att byta ut sin plastmatta är inte lika dramatiskt som på 50-talet.

Fri frakt & retur på alla plastmattor

Trendcarpet säljer Horredsmattan till lägsta möjliga pris och som enda återförsäljaren i Sverige också med fri frakt och fri retur. Kundtrygghet och kundnöjdhet när man beställer plastmattor står alltid i fokus hos Trendcarpet.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski