Plastmatta

Plastmattor är lättskött, klassiskt, snyggt och modernt och passar därför utmärkt för exempelvis kök och hall. Trendcarpet säljer Sveriges mest sålda plastmatta - Horredsmattan, som är tillverkat i sverige i Västgötska Horred. Hos Trendcarpet kan du också - förutom Horredsmattan - handla andra svenskdesignade plastmattor, från Strehög och Stjerna. Vad som är bra med dessa är att de är så hållbara, du behöver inte oroa dig lika mycket över att de slits som du kanske behöver göra med en annan, exempel ullmatta.

Gemensamt för alla plastmattor är att de håller högsta kvalitet och att form och funktion är ledord för det vi säljer. Horredsmattan har vävt plastmattor sedan 1956 med mottot att deras plastmattor skall hålla livet ut. Emellertid skiftar trenderna snabbare idag än för 60 år sedan och att byta ut sin plastmatta är inte lika dramatiskt som på 50-talet.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Plast matta

Plast matta som vi har och som du kan köpa kommer som både plastmatta lång, stor plastmatta. Dessa snygga plastmattor kommer såklart också i olika färger och mönster.

En del av de vi säljer som du ser att det står Recycled Pet är faktiskt tillverkade av återvunna petflaskor. Det som är smidigt och effektivt är att om de blir smutsiga är det bara att ta en fuktig trasa och dra över skiten. På grund av materialet behövs det inte mer.

Som du ser har vi som man nästan kan känna, hundratals färger för att du skulle kunna inreda precis så som du vill. Jag hoppas du hittar dina favoritfärger. Men ännu viktigare, något som passar din inrednings, om du använder detta som en extra detalj.

Eller om du bygger allting annat runt detta för att lyfta färger och skapa en känsla hos dig. Du kanske vill ha en grön för att skapa en naturlig känsla.

Eller en vit för att få det där lite mer lyxiga? Vad du än väljer, kom ihåg att detta är en chans att kunna få hem ett objekt med en känsla, både för dig men också för folk som kommer att besöka dig. Eller varför inte flera olika stycken sprida över hemmet och rummen.

En plastmatta är oerhört lätt att göra rent om det bara är en liten del av mattan som är smutsig, ta en fuktig trasa och dra över smutset. Tänk också på om du skall köra en plastmatta i tvättmaskinen får du absolut inte köra på över 30 grader.

Trycka dig gärna in för att se hur du kan inreda med diin framtida plastmatta. När du skall inreda med plastmattor är det bra om du först vet vad för stil du vill köra på.

Du kanske vill ha en naturlig känsla, ta då en grön. eller varför inte skapa en kontrast i form av en vit typ. Du kan också kombinera och köra på två stycken olika i samma rum.

FRI FRAKT & RETUR PÅ ALLA PLASTMATTOR

Trendcarpet säljer Horredsmattan till lägsta möjliga pris och som enda återförsäljaren i Sverige också med fri frakt och fri retur. Kundtrygghet och kundnöjdhet när man beställer hos oss står alltid i fokus hos Trendcarpet.

Och många av de vi säljer har också certifikatet goodweave, som betyder att mattorna vävs och knyts under bra villkor.

Detta är en matta som passar, av hög kvalitet och såklart har vi också ett stort utbud.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)