Trasmattor & bomullsmattor online – Köp trasmatta från Trendcarpet

Trasmattor är klassiska mattor som finns i många olika utföranden och storlekar. Det vanligaste är kanske att trasmattan placeras i en hall, trappa, barnrum eller utomhus. Hos oss hittar du både färgglada, multifärgade och enfärgade trasmattor, och många av dem har vackra mönster. Samtliga trasmattor är i bomull.

Oavsett om du söker en stor eller liten trasmatta har vi något för dig. Önskar du en extra lång trasmatta? Vi har trasmattor som är 300 cm och 400 cm långa.

Det är enkelt att hitta fina trasmattor online hos oss. Kolla gärna in vår storsäljare Happy som uppskattas av många.

Fri frakt & retur på alla trasmattor

Du handlar alltid trasmattor tryggt och säkert på Trendcarpet, med gratis frakt och returfrakt. Önskar du att gå direkt till din favoritfärg klickar nu dig enkelt vidare på länkarna blå, beige, brun, grå, grön, lila, multi, orange, rosa, röd, svart eller vit. Du kan även här gå direkt till våra runda trasmattor samt våra riktigt stora trasmattor.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Trasmattor är hemvävda, rustika konstverk som du kan inreda rummet med för att åstadkomma en lantlig stil, men självklart passar mattan precis lika bra i det moderna hemmet. En orsak till att så många väljer att inreda med just trasmattor beror kanske på att mattorna är väldigt tåliga och enkla att städa, vilket gör dem till mycket praktiska mattor. Detta är också anledningen till att många placerar trasmattorna i exempelvis köket eller hallen, eftersom dessa ytor ofta utsätts för mycket smuts och spill. Många trasmattor hamnar även i sommarstugan där de skapar den där mysiga och lantliga känslan som många vill åt i den miljön.

Tvättråd

Efter ett tag har mattan kanske fått utstå hårda prövningar och färgerna har sakta men säkert börjat bli mindre tydliga. Men oroa dig inte, trasmattan går att tvätta rent för hand, vilket vi tycker är ett stort plus i kanten! Detta gör du enklast med ljummet vatten och rengöringsmedel. Du kan också använda en rotborste för att ta bort fläckar.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)