• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Sisalmattor - handla din egen sisalmatta idag.

Sisalmattor har blivit extremt populära senaste åren. En sisalmatta har ett utseende som är naturligt - starkt, tåligt och ekologiskt. Sisalmattor tillverkas av sisalplantan växer i Sydamerika och Afrika och är förutom ovan nämnda egenskaper också väldigt lättskött. Av den anledningen är det vanligt att man köper in en sisalmatta som hallmatta eller köksmatta, rum där mattor utsätts för större risker än andra rum, och därför kommer den lättskötta sisalmattan väl till pass just där.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Upptäck fler kategorier

SISALMATTA MED KANT | SISALMATTA - RUNDSISALMATTA - LÖPARESISALMATTA - 200X300SISALMATTA - GRÅ 

Sisalmatta eller jute?

Sisalmattor och jutemattor framställs båda från organiska växter och ger verkligen en känsla av att vara en matta sprungen från naturen. Jute- och sisalmattor påminner mycket om varandra. Båda är eleganta, varma att gå på och har ett liknande utseende. Men där finns en del skillnader:

  • En sisalmatta har en naturlig färg som är vit (offwhite) eller lätt ljusbeige (cream). Det kommer från de långa gröna bladen från Sisalplantan och är starkare och mer hållbart än andra naturliga fibrer. På grund av sin styrka gör man inte bara mattor av sisal utan även till exempel rep.
  • Sisalmattan har en mer mönstrad, rispig, utformning och passar bättre på ställen i ditt boende som utsätts för extra mycket påfrestningar, som som er hall, kök eller vardagsrum.
  • Jute är det något billigare alternativet, då Sisalmattan håller en högre kvalitet och håller längre. Sisalmattor absorberar även ljud bättre än jute.

Varje sisalmatta finns på lager.

Du kan välja mellan flera olika mått. Hos Trendcarpet dröjer det bara 1-2 dagar från det att du lagt din order på din sisalmatta till det att du mottar den. Alla sisalmattor levereras med fri frakt & fri retur.

 

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU