Koskinn - Brunvita och Exotiska

Sydamerika har mycket att erbjuda när det kommer till brunvita och exotiskmönstrade koskinn och vi försöker att täcka in det mesta. I den här kategorin hittar ni allt från den klassiska brunvita kohudenHereford-koskinnetTricoloren med dess starka brunsvarta mix, det mycket populära koskinnet Tricolor Exotic, med dess vita bakgrund och bruna och svarta mönster. Här finns även koskinn i helbrunt och beigt.

Koskinn - här finns Europas största utbud.

Trendcarpet har alltid mellan 500 och 1000 koskinn på lager och vi fotograferar alla koskinn som vi får hem så att man som kund skall veta exakt hur koskinnet man får hem ser ut. I den här kategorin hittar ni alla brunvita och exotiska koskinn på vårt lager, i vänster- eller toppmenyn tar ni er enkelt vidare till den kategori som visar ert favortmönster. Är du osäker på vilken typ av koskinn ni är vill ha och vill se hela vårt sortiment av koskinn hittar ni det här.

Beställ ditt koskinn idag - leverans imorgon..

Alla ordrar av koskinn som sker före klockan 14 skickas från oss samma dag och levereras dagen efter (vardagar). På Trendcarpet handlar du alltid med fri frakt och fri retur och du kan välja mellan fakturabetalning, kort- eller banköverföring.

Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)