Om Trendcarpet

Trendcarpet är en del av Cama-Gruppen AB, som grundades i Göteborg 2008. Trencarpet släpptes i februari 2009 och har sen dess växt snabbt. Vi arbetar idag mot den skandinaviska, tyska, brittiska, franska, belgiska, holländska och schweiziska marknaden.

Trendcarpets filosofi

Trendcarpets filosofi är att ge dig som kund trendiga mattor i kvalitet till bästa pris. Försäljningen skall ske med kunden i centrum. Kunden skall känna maximal trygghet och tillfredsställelse före, under och efter en beställning hos Trendcarpet.

Trendcarpets koncept

Trendcarpet erbjuder ett brett och varierat sortiment där alla kunder skall kunna hitta en matta som passar i heminredningen. Våra inköpare är noga med att lyssna in vad vår kundkrets efterfrågar, vårt fokus ligger alltid på att tillfredsställa flera smakinriktningar och behov.

Kvalitet hos Trendcarpet

Trendcarpet sätter högsta fokus på våra mattors kvalitet. Mattorna är alla märkta med care and fair-märkning, vilket innebär att barnarbete inte förekommer vid mattor som du köper hos Trendcarpet. Mattorna kommer från hela världen - men de har alla en sak gemensamt: De håller högsta kvalitet och är framtagna av trendmedvetna och duktiga designers.

Handla hos Trendcarpet

Betalningstryggheten har högsta prioritet hos Trendcarpet. Med hjälp av Nets Scandinavias kortbetalningslösningar för Visa- och Mastercard har vi idag det modernaste och säkraste systemet för kortbetalningar. All information är krypterad med SSL - 128 bit och alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

Dessutom erbjuder vi våra kunder betalning via PayPal, Internetbank eller mot faktura - först får du som kund hem varan - därefter en faktura som du har 14 dagar på dig att betala. På så sätt betalar du aldrig innan du vet att du vill behålla varan. Det hoppas vi på Trendcarpet att du skall uppleva som trygg och säker shopping. För att läsa mer om våra köp- och leveransvillkor, vänligen klicka på fliken "Köpvillkor" i menyraden.

 

 

 

 

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)