Utomhusmattor

En utomhusmatta är en typ av matta gjord och anpassad för att användas utomhus. Den tål vädret och kommer att hålla i kvalite. Under de varmare månaderna förflyttar vi stora delar av vardagslivet ut till trädgårdar, altaner och inglasade uterum.

Att inreda våra uteplatser på samma vis som vi inreder våra hem har bara vuxit mer och mer i popularitet – detta gäller även användandet av mattor utomhus. Upptäck vårt breda sortiment av tåliga, stilfulla och prisvärda mattor anpassade för din balkong eller uteplats här på Trendcarpet.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

MATTOR FÖR UTOMHUSBRUK

Våra utomhusmattor finns i hundratals designs, allt från mattor som funkar för terassen eller också balkongen. Om du vill ha en rund matta för utomhusdetaljen i form av en rund utomhusmatta eller en rak i form av en löpare.

Så finns det här på Trendcarpet. Vad som är bra med dessa typer av mattor är att du kan välja om du vill ha den inne eller ute, den fyller sin funktion i båda miljöerna. Ute kommer materialet att värma dina fötter när du ställer dig på den, du kommer känna hur fibrerna i trådarna mjuknar runt dina fötter och ger en mysigare känsla.

Låter det mer lockande än om du står utan strumpor på ett kallt sement golv? Du kan lika väl ta in mattan när du känner för det också, skaka av den och kasta in den i hemmet så får du känslan av en ny matta som levs in i rummet igen. Köper du en plastmatta som används utomhus är det också oerhört lätt att få bort smuts och annat oinbjudet.

STOR UTOMHUSMATTA

Vi har också utemattor som finns i flera olika storlekar för att det du söker till dina mått skall finnas. Både stora och små mattor till din uteplats. Viktigt att tänka på är att om du behöver mattan på ett ställe där det finns nederbörd är det bra om du köper en matta som tål regn och tål vatten.

 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)