• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Heltäckningsmattor

Heltäckningsmattor från Skandinaviens största och ledande tillverkare Ege carpets är marknadens ✓ högsta kvalitetmest miljövänliga mattorbästa inneklimatallergivänligaste mattorfrämsta skandinaviska design.

Att rulla ut en ny heltäckningsmatta i ett rum är det enkla, det svåra är att veta vad man faktiskt täcker golvet med i sovrummet, barnrummet eller något annat rum i huset med sin nya heltäckningsmatta.

Heltäckningsmatta från Ege – 100% trygghet

Från Herning på det jylländska vidsträckta slättlandskapet tornar Skandinaviens äldsta och mest traditionsburna matthistoria upp sig. Härifrån har Egetaepper (Ege carpets) gjort mattor i snart hundra år och ingen annan stans är man lika långt framme i design, kvalitet - men framförallt har man en unik uppsättning av miljö- och inomhusklimatcertifieringar där den unika cradle to cradle-certifieringen är kronan på verket. 

Heltäckningsmattor med alla inomhusklimatcertifieringar

Cradle to Cradle innebär att konsumtionen av resurser inte bara sätter ett så litet klimatavtryck som möjligt, utan även påverkar miljön positivt. Genom att tillverka heltäckningsmattor av återvunnet material och energin för framställningen kommer från havsvindkraftverk. En heltäckningsmatta från Ege är producerad med största hänsyn till miljö, säkerhet och kvalitet. Certifieringarna säkerställer att din ege-matta är ✓ testad och klassificerad enligt EN 1307-standardenBrand- och röktestadgodkänd enligt EN 13501-1. ✓ CE-märktPermanent antistatiskDansk Inomhusklimat-certifierad.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Bredd
Längd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Kundservice

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañolFrançaisNederlandsItalianoPolski