Kohudskuddar

En äkta kudde i koskinn (också kallat kohud) är en inredningsdetalj som verkligen ger liv. En äkta koskinnskudde görs av riktiga koskinn - som vanligast används som matta på golvet - och kommer vanligen i svartvitt eller brunvitt skinn. Också en mix av svartbrunvit är vanligt och dessa skinn-kuddar går endast att få tag på via Sydamerika där de mest exotiska koskinnen finns.

Kuddfodral
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Kuddfodral i kohud / koskinn.

Trendcarpet levererar alla skinn-kuddar utan innerkudde, det vill säga som ett kuddfodral i skinn i 45x45 cm. Vill man ha en lite lösare och inte så fylld kudde väljer man en 40x40 cm-kudde och önskar man att kudden skall vara fyllig och stor så fungerar en 50x50-innerkudde utmärkt.

Alla kohudskuddar skickas omgående.

Alla kohudsskuddar finns på lager och om en beställning läggs före klockan 14 skickar vi kuddfodralen samma dag, annars dagen efter. Ni kan tryggt välja faktura, kort eller banköverföring som betalsätt. Alla beställningar av kuddar i koskinn skickas till ert närmaste Schenker-ombud (närmaste ICA, närmaste tobakshandel etc), där ni enkelt kan hämta ut paketet när ni har möjlighet.

Du kanske är mer intresserad i kuddfodral i vanligt material, det har vi såklart. 

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)