• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • 1-2 DAGARS LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Kuddfordral - Stort utbud i sammet, kelim och skinn.

Att välja kuddfodral på Trendcarpet är att välja mellan vackra kuddar i kelim från Turkiet, sammetskuddar från Indien, kuddar i äkta koskinn från Sydamerika och mycket mer. Kuddfodral har blivit en stor varugrupp på Trendcarpet. Det är populärt att köpa, då det är ett enkelt och billigt sätt att ändra karaktär på på ett rum och inredningen.

Kuddfodral design
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Kuddfodral i olika storlekar.

Trendcarpet säljer kuddfodral i de klassiska och mest populära storlekarna. Från 40 x 40 cm till kuddfodral 60 x 60 cm. Kuddfodralen levereras med dold dragkedja på baksidan och man det är enkelt att ta in och ut en egenvald innerkudde, som både kan vara tunn eller mer fyllig, vad man önskar.

Kuddfodral med snabb leverans.

Att beställa kuddfodral på Trendcarpet är enkelt, snabbt och tryggt. Alla kuddfodral som beställs före klockan 14 skickas samma dag (vardagar) och levereras 1-2 dagar efter. Du väljer enkelt om du nskar att beställa med kort eller faktura utan extra kostnad. Med faktura får du först hem dina kuddfodral och betalar först när du har bestämt dig för att behålla dem.

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2022 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolski