Mattor 80 x 300 cm

En gångmatta på 80x300 cm är det perfekta valet för dig som behöver en extra lång och smal matta. Här hos oss på Trendcarpet hittar du alla möjliga olika långa mattor. Allt från vävda och orientaliska mattor, till syntetiska och trasmattor. Självklart är våra långa mattor på 80x300 cm av högsta kvalitet och är extra slitstarka så att de kan placeras där det är ett högre slitage, som exempelvis i hallen. Denna typ av matta kan man lätt se som en hallmatta om det nu är det du söker.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Perfekta användningsområden för en matta på 80x300 cm

Var behöver du en långsmal matta på 80x300 cm? Det finns flera klassiska användningsområden, men också flera som du kan komma på som är unika för ditt hem.

Korridoren – har du en passage som känns kal och kanske också har ett eko blir en gångmatta perfekt.

Hallen – här kan ofta en matta behövas och bor man med en långsmal hall kan en matta på 80x300 cm vara perfekt.

Köket – ett av de bästa ställena att placera en matta på 80x300 cm är i köket. Eftersom att mattan är tre meter lång kan den också på gammeldags vis vikas diagonalt på mitten om du vill följa köksbänkarna i en L-form.

Skötselråd och hantering

Gångmattor ligger ofta i passager med högre slitage, det vill säga där man går oftare och kanske även med skor. Därför är det viktigt att regelbundet dammsuga och/eller skaka sin avlånga matta. Är det en trasmatta kan den enkelt tvättas i maskin, det kan även flera olika syntetmaterial som ofta finns i just mattor på 80x300 cm. Kelimmattor är slitstarka ullmattor i vackra mönster som också är extra tåliga och smutsavvisande.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)