Orange mattor

En matta i orange är något som onekligen drar ögonen till sig. Trendcarpet har orange mattor i alla utföranden och material och en av våra populäraste bomulls-mattor är Silje i orange färg. Denna orange matta är oerhört gedigen och genomarbetade och har en härlig knall-orange färg. Ett fantastiskt val om man söker en helfärgade orange matta. Andra orange mattor som är flitigt beställda är patchworkmattan i ull eller orange mattor ur Trendcarpet Art Line, så som Venetia och London Square.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Typ
Storlek
Rum
Form
Stil
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Orange mattor med fri frakt & fri retur.

Vi har alla orange mattor på lager och de skickas inom 24 timmar på vardagar, med fri frakt & fri retur. Du handlar tryggt med faktura om du önskar och du mottar då mattan först och betalar sen.

Orange matta

En orange matta kan tveklöst ta huvudrollen som rummets blickfång – men orange finns också i diskreta nyanser som låter andra inredningsdetaljer sticka ut. Trendcarpet erbjuder en variation av material och stilar på orange mattor.

Orange – färgen som vågar ta plats

Det är ingen tvekan om att orange är en färg som sticker ut. Som en kombination av känslosvallande rött och lekfullt gult, har orange fått en mix av egenskaper. Det är en färg som inte alltid uppmärksammas inom heminredning då man lätt kan avskräckas av dess intensitet. Faktum är dock att rätt balanserad blir orange en färg som ger rummet en varmt inbjudande och stimulerande feel-good-atmosfär. Den är dessutom riktigt snygg som accentfärg. Inom inredningsdesign är orange ofta förknippat med retro och 70-talets färgstarka trender som med jämna mellanrum gör comeback; en lurvig, orange matta är typisk för stilen. Färgen är också starkt förknippad med länder som Marocko, Turkiet, Mexiko och Indien – det är därför en färg även för den som gillar exotiska influenser i hemmet.

Material & skötselråd – orange mattor

Det finns en rik variation på material och sorter i Trendcarpets sortiment på mattor i orange, såsom sisal, rya och bomull. Bland de mest populära valen hittar du trendiga patchworkmattor. När du införskaffar en matta bör du alltid ta reda på vilka specifika skötselråd som gäller. Det finns generella riktlinjer såsom regelbunden dammsugning, användning av möbeltassar och att alltid ta bort fläckar direkt, men det kan också skilja sig åt i hur man bäst rengör sin orange matta eller vad den tål alternativt inte tål.

Inred med orange matta

Matsalen eller köket: orange sägs stimulera hungerkänslor – så var passar mattan bättre? I vardagsrummet: accenter som en orange matta gör rummet varmare. Färgen sägs göra oss gästvänliga och glada. På kontoret: för att pigga upp och stimulera kreativitet.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)