• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Kohudsmatta - Svart

Kohud i svart är ett mycket populärt val, framförallt i Skandinavien, där en svartvit komatta eller en helfärgad kohud är det vanligaste valet. Trendcarpets hel-svarta kohudar kommer från Sydamerika, där vi importerar direkt från garverier med mångårig erfarenhet av att ta tillvara på och förädla kohudar, till att bli hållbara, slitstarka och framförallt vackra mattor att lägga på golvet.

Störst utbud av kohudar.

Nedan finner du vårt utbud av svarta kohudar, men letar du efter ett annat mönster för din komatta hittar du enkelt det i toppmenyn, där du kan leta dig fram till våra brunvita, exotiska eller ljusa kohudar. För att få en överblick över alla våra kohudar så hittar du hela vårt lager av koskinn här.

Beställ idag - få din kohud imorgon.

Trendcarpet fotograferar alla kohudar och du får hem exakt den kohud du ser på bilden. Beställer du före klockan 14 skickas varan samma dag från vårt lager. Precis som med resten av vårt sortiment handlar du din kohud tryggt och säkert med fri frakt och fri retur.

Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU