Matta 70x200

När du behöver en lång och smal matta kan en matta på 70x200 vara det perfekta valet. Vi på Trendcarpet har fyllt på med snygga alternativ i slitstarka och vackra material. Vi har mattor på 70x200 cm i olika färgsättningar och material, så att det är enkelt för dig att hitta det du behöver och tycker om.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Här placerar du din matta på 70x200 cm

Bra ställen att lägga en matta på 70x200 cm är där du har långsmala passager som behöver omtanke. Det kan vara i en trappa, hall eller på balkongen, som för att nämna några klassiska alternativ. Men det kan också vara i:

  • Köket – det är verkligen traditionellt att ha en matta på 70x200 cm i köket. Antingen i en passage, framför arbetsbänkarna eller på locket av en kökssoffa – allt beroende på material och stil.
  • Korridoren – en kal passage blir snabbt ombonad med en mjuk och skön gångmatta på 70x200 cm.
  • Sovrummet – för den som inte vill ha en matta under sängen kan en matta på 70x200 cm placerad bredvid sängen vara ett bra alternativ.

Tänk på det här när du sköter om din gångmatta

En gångmatta på 70x200 cm...

...ligger ofta på platser med ett ökat slitage, det vill säga där man går och står mer än vanligt. Mattor i måttet 70x200 cm är ofta tillverkade i smutsavvisande och slitstarka material, men du hjälper din matta att hållas fräsch längre genom att regelbundet dammsuga och/eller skaka din matta. Damm och skräp som blir liggande blir snart ingrodd smuts som är svårare att få bort.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2024 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)