Matta 80x200

En avlång matta på 80x200 cm är det perfekta valet för dig som söker en långsmal matta. I vårt sortiment här på Trendcarpet har vi valt ut ett stort sortiment av olika gångmattor i måtten 80x200 cm. Hos oss finner du mattor i olika material och färger som hjälper dig att skapa den inredning som du önskar. Självklart är alla mattor av hög kvalitet och eftersom det är en avlång matta är de många gånger extra slitstarka för att klara eventuellt extra slitage i utrymmen där man går och står extra mycket.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Bra ställen att placera en matta på 80x200 cm

Ett bra ställe att placera en matta på 80x200 cm är ett utrymme med motsvarande mått eller där omkring. Korridoren, hallen eller balkongen är några klassiska placeringar. Andra bra ställen är:

  • Köket – det är skönt att ha en matta att gå på när man jobbar i köket.
  • Trappan – gör det ombonat i trappen men säkerställ att den ligger stabilt.
  • Tvättstugan – golvet här inne är ofta kallt och med en matta på 80x200 cm blir tvättstugan trevligare.

Så sköter du om din matta på bästa sätt

Alla mattor mår bra av att dammsugas och/eller skakas regelbundet. Damm och skräp som inte tas bort blir snart ingrodd smuts som ser otrevlig ut och som sliter på mattans material. Dessutom är en smutsig matta inte lika behaglig att gå på. Vissa syntetmaterial och de flesta trasmattor går dessutom att tvätta i maskinen när du vill göra det extra fräscht hemma. Följ alltid de specifika skötselråden för den matta du köpt för ett långt och fint resultat.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)