• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Matta 80x250

Med en matta på 80x250 cm får du en perfekt gångmatta där de måtten är önskvärda. Oavsett om det är till trappen eller köket så har vi på Trendcarpet mattan du behöver. Vårt stora sortiment av avlånga mattor i kvalitativa och slitstarka utföranden ger alla möjlighet att hitta något som passar tycke och smak. Självklart har vi också flera olika mattor i måtten 80x250 cm i varierande färger och material.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Fina ställen att lägga en matta på 80x250 cm

Avlånga mattor på 80x250 cm är en klassiker i svenska hem. Trotjänaren trasmattan har till exempel legat i våra hem i evigheter och är lika omtyckt än idag. Andra slitstarka val på gångmattor är olika syntetmaterial och orientaliska kelimmattor. Oavsett vad du väljer så lägger du din matta på ställen som hallen, sovrummet och i tvättstugan. Andra praktiska ställen är:

Korridoren – ett tomt utrymme som direkt blir mer ombonat med en matta.

Köket – längs med arbetsbänkarna eller på kökssoffans lock, för ett mer ombonat och trevligt kök.

Trappan – trappan blir snyggare, mjukare och ger mindre ljud ifrån sig med en snygg matta på 80x250 cm. Tänk dock på att fästa den väl så den ligger stabilt.

 

Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU