Matta 70x140

Välkommen till vår varugruppskategori "Matta 70x140" på Trendcarpet, där vi presenterar en mångsidig och praktisk samling av mattor i den perfekta storleken 70 x 140 cm. Dessa mattor, även kända som gångmattor eller löpare, är skapade för att inte bara skydda dina golv utan också för att lägga till en touch av stil och design till ditt hem, särskilt i hallen eller korridoren.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Matta 70x140 - Gratis frakt & gratis retur

En välplacerad matta i rätt storlek har förmågan att förvandla ett utrymme, och våra mattor i storleken 70x140 cm gör just detta. Denna storlek är perfekt för att passa i hallar, korridorer och andra smalare utrymmen där en traditionell matta kanske inte passar lika bra.

Vi erbjuder ett brett urval av mönster, färger och material för att passa din personliga stil och inredningspreferenser. Våra mattor är noga utformade för att kombinera funktionalitet med estetisk skönhet, och de kommer att lägga till en touch av karaktär och elegans till dina passager.

Matta 70x140 - Snabb leverans

Utforska vårt varierade utbud av mattor i storleken 70x140 cm och låt din kreativitet flöda när du skapar en organiserad och attraktiv inredning. Oavsett om du föredrar en modern och trendig estetik eller en mer klassisk och tidlös design, har vi något som passar din smak.

Förbättra din inredning med en matta från vår "Matta 70x140" kategori på Trendcarpet och låt den både skydda dina golv och lyfta dina utrymmen till en ny nivå av stil och funktionalitet. Skapa en harmonisk atmosfär där du och dina gäster kan njuta av en praktisk och visuellt tilltalande inredning med hjälp av dessa eleganta löpare. Besök Trendcarpet för att upptäcka det bästa inom gångmattor och design.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)