• FRI FRAKT & RETUR
  • HANDLA TRYGGT MED FAKTURA
  • SNABB LEVERANS
  • 14 DAGARS ÖPPET KÖP

Rund matta - 80 cm.

I den här sektionen hittar ni Trendcarpets runda mattor i 80 cm. Här finns storsäljaren Fancy i åtta olika färger för endast 239 kronor inklusive fri frakt. Här finns också färgkaramellen Flätan för bara 295 kronor - en av Trendcarpets mest populära mattor. Och här finns också Shaggy Deluxe-mattan, en riktigt fyllig, mustig lyxprodukt för den som inte vill spara på krutet.

Runda mattor 80 cm i rya & bomull.

Fancy är inte bara en snygg matta i rena och vackra färger - den är också mycket behaglig att gå på och väldigt lättskött. Gjord av 100 procent syntet är den helt luddfri. Trådlängden är cirka tre centimeter vilket gör den extremt prisvärd. Flätan multi och pastell är runda trasmattor i 100 procent bomull, de tvättas med handtvätt i ljummet vatten.

Rund matta 80 cm med fri frakt & retur.

Alla Trendcarpets mattor levereras tryggt och säkert med fri frakt och fri retur, det gäller såklart också för runda mattor i 80 cm, oavsett om du beställer en eller flera. Tveka inte på att kontakta Trendcarpets Kundsupport om du har några frågor. Vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt
Mest visade produkterna
Mest sålda senaste 7 dagarna

» TREND 2023 ☆ TRENDCARPET VINTAGE LUXURY »

Vi rekommenderar: Populära Shaggy-mattor

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiEnglish/EU