Runda mattor - 200 cm.

Under den här sektionen hittar ni Trendcarpets runda mattor i 200 cm. De riktigt stora runda mattorna - där 200 cm är den största - är ett fantastiskt inslag i heminredningen. En stor rund matta fångar ögat och tar inredningen till en ny nivå. Trendcarpet saluför den härliga, populära och synnerligen prisvärda Fancy-serien. Åtta olika färger i 200 cm för endast 1 365 kronor. I sortimentet finns även de lyxiga mattorna Shaggy Deluxe (beige, vit, grå) och Spectrum, som bland annat innehåller den efterfrågade gröna färgen.

Rund matta 200 cm i rya.

Alla Trendcarpets runda mattor i 200 cm är ryamattor och skönt lättskötta, då det stöter ifrån sig ludd. Uppstår en fläck på mattan tas de bort med frotéhandduk, baddat i ljummet vatten och lite diskmedel. Vid svårare fläckar rekommenderas att man tar mattan till ett auktoriserat mattvätteri.

Alla runda mattor i 200 cm med gratis leverans.

Som enda mattbutik i Sverige levererar Trendcarpet alla mattor med fri frakt & fri retur. Den största av våra runda mattor - 200 cm - levereras hem till kundens dörr då den är för stor för att skickas till ombud. Välj mellan kort,- bank- eller fakturabetalning och vänta sen in din nya matta med Trendcarpet snabba leveranser.

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt