Rosa matta - grå

En grå rosa matta är ett perfekt val om du vill ha en matta som har många fördelar. Den neutrala men ändå uppseendeväckande färgen är en av dem, men en grå rosa matta gör även ditt rum mysigare. För det första håller den värmen, och för det andra är den mjuk och skön. Söker du en grå matta utan det rosa? Det har vi självklart. 

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla en grå rosa matta

En matta grå rosa kan du styla på många olika sätt, men vår favorit är med en bohemisk stil. Grå rosa passar nämligen utmärkt med olika trätoner, keramikdetaljer, ljusa textilier och liknande. Men en grå rosa matta kan du även lika gärna styla med en modern stil med många starka färger.

En fin rosa grå matta

Här finner du en underbar och fin rosa grå matta. En matta som passar i allas hem och den ger ett härligt intryck och skapar en hemtrevlig känsla. Eftersom mattan är gjord av bra kvalité, har den en bra hållbarhet. Denna rosa grå matta är ett perfekt tillskott för att få den där härliga hemkänslan.

Rosa grå matta förgyller ditt hem

Här finns en fin rosa grå matta att förgylla ditt hem med eftersom en matta på golvet skapar en härlig känsla i rummet och fyller ut en del av inredningen. Matcha gärna färgerna på textiler ihop med mattan eftersom det då blir ett mjukare intryck. Denna rosa grå matta passar jättebra i alla rum.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)