Orientalisk matta - gammal

Något som alltid står på agendan är att göra bra val både för dig själv och miljön. Att köpa åldrade orientaliska mattor är ett perfekt exempel, då det främjar en hållbar konsumtion samtidigt som du får en otroligt fin inredningsdetalj. Åldrade orientaliska mattor berättar även historier som kommer att ge dina rum nytt liv. Du kan även se våra andra äkta orientaliska mattor

Visa fler filterVisa färre filter
Färg
Längd
Bredd
Pris
Sortera efter

Aktiva filter:

Rensa allt

Styla åldrade orientaliska mattor

För att dina åldrade orientaliska mattor ska få sticka ut ordentligt kan du antingen styla dem med moderna inredningsstilar. Eller också kan du matcha dem med bohemiska och neutrala stilar där det är mycket vitt, brunt och beige. Om du däremot vill att mattorna ska vara enhetliga med inredningen bör du anamma en klassisk inredningsstil.

Härliga orientaliska mattor vintage

Om du söker efter orientaliska mattor vintage så har du säkerligen redan fallit för deras unika och inspirerande uttryck. Orientaliska mattor vintage är nämligen inte bara speciella i hur de berättar en historia, utan de är på samma gång vackra och uppiggande inredningsdetaljer som lyfter vilka slags rum som helst.

Styla orientaliska mattor vintage

Orientaliska mattor vintage kan du antingen styla med en i övrigt modern inredningsstil där det är mycket neutrala färger. Eller också kan du styla den med en klassisk inredningsstil där det finns mörka färger såsom brunt, rött och grönt. Den gör sig särskilt vacker med matchande textilier på möblerna eller i den övriga inredningen.

Mattor

Rum

Färg

Storlek

Stil

TC Home

Kundservice

Information

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)